Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Gereği yapıldı

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Gereği yapıldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, 1 Mayıs’ta Saraçhane'de polise saldırdığı gerekçesiyle 29 kişi gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları sırasında Saraçhane Meydanı'nda polislere saldıran ve Taksim Meydanı'na çıkmak için toplanan grubun 29 şüphelisi polis tarafından yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırganların fiziki müdahalesine karışan şahısların tespit edildiğini ve operasyonlarının devam ettiğini belirtti.

"GEREĞİ YAPILDI"

Bakan Yerlikaya ‘Gereği yapıldı’ notunu düştüğü paylaşımında, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü provoke etmeye çalışarak, halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan kahraman polislerimize saldıranları tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Operasyonlarda emeği geçen polislere teşekkür eden Yerlikaya, "Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." diye ekledi.

66349b985a395278a3b8ea4e.webp

FENOMEN 'BASEL' DE YAKALANDI

Saraçhane'de polise saldırdıktan sonra kaçan ve evinde gözaltına alınanlar arasında bir de sosyal medya fenomeni var. Göstericilerin polisle arbedesi sürerken, X (Twitter) fenomeni olan Basel isimli şahsın, polise tekme attığı ortaya çıktı. Basel, kendi X hesabı üzerinden ise bölgeye gittiği anları da yayınladı.

66349b985a395278a3b8ea4c.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar