Barıştılar mı? O soruyu duyunca hemen uzaklaştı

Barıştılar mı? O soruyu duyunca hemen uzaklaştı

Rol arkadaşlıkları aşka dönüşen Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın ayrılık haberi geniş yankı uyandırmıştı. Yeniden bir araya gelip barıştıkları iddia edildi. Kameralara yakalanan Cemre Baysel, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Cemre Baysel, ilk olarak "Yeşil Deniz" dizisiyle ekranlara gelmiş, ardından "Sol Yanım" dizisindeki başrol performansıyla adından söz ettirmişti. "Baht Oyunu" adlı dizide 'Ada' karakterini canlandıran Baysel, dizideki partneri Aytaç Şaşmaz ile hem ekran hem de gerçek hayatta büyük bir aşk yaşamıştı.

640xauto-003.webp

Sosyal medyada ilişkilerini açıkça yaşayan ve hatta aileleriyle tanışan ünlü çift, ayrılık kararıyla hayranlarını üzmüştü. Aytaç Şaşmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kimseye kırgın değilim. Benim için çok değerliydi. Her şey çok güzeldi. İyi ki vardı" demişti.

ososossss-okou.webp

BARIŞMA İDDİALARI SORULDU

Geçtiğimiz günlerde MagazinJokeri kamerasına yakalanan Cemre Baysel'e barışma iddiaları sorulduğunda ünlü oyuncu, "Ben çok mutluyum. Hayatımda her şey yolunda. İşim, ailem, arkadaş çevrem... Mutlu olmaları yeter" diyerek konuyu kapatıp uzaklaştı.

18932282-728xauto.webp

jju.jpg