Bartın'da motosiklet kazalarıyla ilgili toplantı yapıldı

Bartın'da motosiklet kazalarıyla ilgili toplantı yapıldı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında, Bartın'da meydana gelen motosiklet kazalarını ele almak üzere bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında, Bartın'da artan motosiklet kazalarını ele almak üzere bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. Valilik 15 Temmuz Şehitleri Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından sunumlar yapıldı.

Toplantıda, sürücü kurslarında motosiklet ehliyeti için verilecek eğitimlerin içeriği değerlendirilirken, sürücülerin trafikte dikkat etmesi gereken konular ve motosiklet kazalarının önlenmesine yönelik alınan tedbirler ele alındı. İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ersin Aslan, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yarbay Yavuz Daylak gibi yetkililerin yanı sıra vali yardımcıları, birim amirleri, sürücü kursu sahipleri ve eğitimciler toplantıya katıldı.

Aynı gün Bartın'da ayrıca, İl Encümeni Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında iki gündem maddesiyle toplandı. İl Özel İdaresi'nde gerçekleşen bu toplantıda, İmar ve Kentsel İyileştirme ile Mali Hizmetler müdürlüklerine ait konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantıya, İl Genel Meclisi üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.