Beşiktaş'ın yeni gözbebeği İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni gözbebeği İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı İtalyan golcü Ciro Immobile, İstanbul'a adım attı.

Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ile birlikte İtalya'nın başkenti Roma'dan özel bir uçakla gelen 34 yaşındaki forvet, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Bine yakın taraftar, Immobile'ye sevgi gösterilerinde bulundu.

00.jpg

Ciro Immobile, Hüseyin Yücel ve Feyyaz Uçar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş formasıyla taraftarın karşısına çıkan İtalyan yıldız, "Burada olduğum için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırım. Taraftar inanılmaz. Çok duygulandım," ifadelerini kullandı.

Immobile, taraftarların yanına giderek onların coşkusunu paylaştı ve "Üçlü" çektirdi. Gösterilen ilgi karşısında gözleri dolan deneyimli oyuncu, duygu dolu anlar yaşadı.

Hüseyin Yücel, bu transferin Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyerek, "Bu taraftar, Beşiktaş'ın güzel günlerinin en iyisini hak ediyor. Rafa Silva transferinde, daha çok güzel günler göreceğimizi söylemiştim. Sözümüzü tutmaya devam edeceğiz. Başkanımız Hasan Arat'a ve Immobile'ye özel teşekkür ediyorum. Başkanımız pazarlıkları anbean takip etti ve hiç desteğini esirgemedi. Lazio çok direndi ancak Ciro Immobile'nin yaptığı fedakarlıklar sayesinde transferi 48 saatlik zorlu sürecin ardından bitirebildik." dedi.