Beyin kanaması geçirmişti! Nuri Alço aylar sonra ilk kez görüntülendi

Beyin kanaması geçirmişti! Nuri Alço aylar sonra ilk kez görüntülendi

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kalbine kalp pili takılan Alço, aylar sonra ilk kez görüntülendi.

Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço, 6 Nisan’da evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yakınları tarafından Eskişehir’deki özel bir hastaneye götürülen Alço'nun beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

gt.jpg

Daha sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen oyuncuya kalp pili takıldı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından taburcu edilen Alço, geçtiğimiz günlerde aylar sonra ilk kez görüntülendi.

Nuri Alço, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini izlerken çektiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

640xauto-004.webp

NE OLMUŞTU

Türk sinemasının sevilen isimi Nuri Alço Eskişehir'deki evinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İlk muayenesinde beyin kanaması geçirdiği belirlenen oyuncunun tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi'nde devam ediyordu.

"NORMAL ODAYA GEÇTİ

Uzun süredir yoğun bakımda olan Alço'dan sonunda iyi haber geldi. Alço normal odaya geçti.

KALP PİLİ TAKILDI

Hayati tehlikesini atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilmişti. Eşi Burcu Alço, kalp pili takılacağını açıklamıştı.

NURİ ALÇO KİMDİR

Nuri Alço, 26 Nisan 1951 tarihinde Eskişehir'de doğdu. 69 yaşındaki Türk sinema oyuncusu olan Alço'nun baba tarafı Bulgaristan göçmeni ve dedesi ünlü Kırkpınar pehlivanı Kel Aliço. Kariyerine bankacılık ve ilaç mümessilliği ile başlayan Alço, Günaydın ve Saklambaç gazetelerinde mankenlik yaptıktan sonra, 1974 yılında Okan Uysaler'in kendisine rol vermesiyle Yeşilçam'a adım attı.

Profesyonel olarak Eskişehir Altay Spor Kulübü ve Ordu Milli Takımı'nda voleybol oynayan Alço, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra sinemaya yöneldi ve genellikle kötü adam rollerinde tanındı. 1980'li yıllarda erotik filmlerin simgelerinden Ahu Tuğba ile birlikte bazı filmlerde rol aldı. Ayrıca, Benzemez Kimse Sana programının ikinci sezonunda yarışmacı olarak yer aldı.

İlgili Haberler