Bilet fiyatı 3 bin lira oldu! Hem el hem cep yakıyor

Bilet fiyatı 3 bin lira oldu! Hem el hem cep yakıyor

Art ara gelen zamlardan otobüs ve uçak biletlerinin ardından feribot biletleri de nasibini aldı. O rotanın bilet fiyatı 3 bini aştı!

Bilet fiyatı 3 bin lira oldu!

Çanakkale Boğaz hattı ve Adalar hattında hizmet veren GESTAŞ'ın bilet fiyatlarına yaptığı zam, vatandaşlar arasında tepkilere yol açtı.

Lapseki Gelibolu Feribot Seferleri - Çanakkale Şehitlikleri

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Geyikli'den Bozcaada'ya geçiş ücretinin 550 TL'den 1590 TL'ye çıkarılmasına sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi.

ofgsdibcdgf.jpg

ONLİNE BİLET: 3.050 TL

Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “GESTAŞ, Geyikli-Bozcaada oto geçişini 550 TL'den 1.590 TL yapmış. Online bilet: 3.050 TL. Yanlış anlamayın, Portekiz’e erken rezervasyonla 2 bin TL’ye uçak bileti var. Böbrekleri kargoyla mı yollayalım yoksa gelip elden mi alırsınız GESTAŞ havayolları?!” ifadelerini kullandı.

lkflsdsf.jpg

45 DAKİKALIK SEFERE BÜYÜK ZAM

GESTAŞ'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bozcaada-Geyikli hattında bir araç geçişi 1590 TL olarak belirlenirken, online bilet fiyatı 3050 TL'ye kadar çıktı. Bu hattaki yolculuk süresi ise yaklaşık 30-45 dakika.

Yaz aylarında sık kullanılan bir başka güzergah olan Kabatepe-Gökçeada hattında ise otomobil geçiş ücreti 895 TL olarak görülürken, online fiyatın 1830 TL’ye kadar yükseldiği belirtiliyor.