Binlerce Ispartalı, Zara’nın şarkılarıyla doyasıya eğlendi

Binlerce Ispartalı, Zara’nın şarkılarıyla doyasıya eğlendi

Uluslararası Isparta Gül Festivali'nde ünlü sanatçı Zara, hayranlarıyla buluştu. Meydan AVM'de binlerce kişi, Zara'nın şarkılarına eşlik ederek keyifli bir zaman geçirdi.

Güllerle karşılanan, binlerce hayranıyla buluşan dünyaca ünlü şarkıcı Alexandra Stan, en sevilen şarkılarını seslendirerek coşkulu bir konser verdi. Konser öncesi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, festivalin Isparta'ya yakıştığını belirtti ve gül festivalinin şehrin güzelliklerini dünyaya tanıttığını vurguladı.

aw217462-04-kopya-2.jpg

Uluslararası Isparta Gül Festivali'nin akşam programında sahne alan ünlü sanatçı Zara ise Meydan AVM'de binlerce hayranıyla buluştu. Sahneye güller serpilerek çıkan Zara, Isparta'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek unutulmaz bir performans sergiledi.

aw217462-02-kopya.jpg

Konserde Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu tarafından Zara'ya gül tablosu ve geri dönüşüm malzemelerinden üretilen bir Zara maketi hediye edildi.

Bu ödül töreni ve konserler, gül festivalinin anlamını ve Isparta'nın güzelliklerini vurgulayan önemli birer etkinlik oldu.