Bir anda otel odasına doldu! Sosyal medyada milyonlar izlendi

Bir anda otel odasına doldu! Sosyal medyada milyonlar izlendi

2000 kişi aynı anda otel odalarını doldurdu. Bu anlar sosyal medyada milyonlarca izlenme aldı. İşte tüm ayrıntılar...

TikTok'ta 'jemmasayer' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın, tatildeki ilginç deneyimini paylaşarak 7.5 milyon izlenmeye ulaştı. Tayland'daki otel odalarına kazara 2000'den fazla güvenin girmesi, iki İngiliz turisti dehşete düşürdü. İkili, binlerce güvenin yanında odalarında bir yılan olduğunu paylaşınca olay viral hale geldi.

23

TikTok kullanıcısı Jemma Sayer, Tayland'ın popüler turistik bölgelerinden birindeki otel odalarında binlerce böceğin yataklarının ve cibinliklerin etrafında toplandığını gösteren endişe verici görüntüleri paylaşarak ilgi çekti. Sayer, gönderisine "Otelinize giriş yaptığınızda ve gece kapıyı açtığınızda, öldürücü bir yılan üzerinize saldırıyor ve 2.000'den fazla güve içeri giriyor" notunu ekledi.

122

Sosyal medya paylaşımında bir otel çalışanının ışık ve sopayla böcekleri kovmaya çalıştığı görüldü. Takip eden bir gönderide, Sayer, kendisinin ve arkadaşının otel odalarına giriş yaptıklarını ve böceklerin kapının yanındaki boşluktan geldiğini fark ettiklerini açıkladı. Sayer, çatlağı havluyla kapatmaya çalıştıklarını ancak kapıyı açtıklarında bir yılanın ve binlerce güvenin odalarına girdiğini söyledi.

Sosyal medya kullanıcıları, gönderiye yoğun bir şekilde yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Özellikle bir sosyal medya kullanıcısı, "Bir sonraki uçakla evime giderdim." şeklinde bir yorum yaparken, başka bir kullanıcı da, "Hepiniz o odada nasıl duruyorsunuz hâlâ bilmiyorum bile" şeklinde ifadeler kullandı.

Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Çığlık atıyor, ağlıyor, kusuyor ve oradan dışarı fırlıyordum." şeklinde duygularını dile getirdi.