Bitcoin düşerken o artacak. Kripto para dünyasında 10X yapacak

Bitcoin düşerken o artacak. Kripto para dünyasında 10X yapacak

Kripto para sektörü son zamanlarda oldukça dalgalı bir durumda. Bugün yaşanan artışlar sıklıkla gün sonunda düşüşle sonuçlanabiliyor.

Kripto para dünyasında hangi coinin yatırım yapılabilir olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Kripto para piyasası sürekli olarak dalgalanıyor ve ünlü uzmanlar, H. Welness gibi isimler, kısa sürede büyük getiri potansiyeli gösteren coinleri belirlemeye çalışıyorlar.

Kripto para yatırımcıları şu sıralar oldukça belirsiz bir dönemde bulunuyor. Gelecekte nasıl fiyatlanacağını kestirmek zor.

Twitter'da en çok takip edilen kripto para uzmanlarından H. Welness, uzun süredir yaptığı analizlerin sonuçlarını paylaştı ve yakın zamanda 10X kazanç potansiyeli olan bir coin hakkında bilgi verdi.

bittt.webp

Welness, Bitcoin'in mevcut durumda 63 bin dolar civarında işlem gördüğünü ve yıl sonuna kadar 100 bin doları geçmesini beklemiyor. Ona göre, Bitcoin kısa vadede altı haneli rakamlara ulaşamayacak. Ancak kripto para sektöründe beklenmedik bir yerden büyük sürprizler gelebilir.

Yakın gelecekte birçok kripto para birimi hafif artışlar gösterebilir, ancak ilk 100 içindeki coinlerde durum farklı olabilir.

kripto-para-nedir-971.jpg

Welness'e göre, Cardano (ADA) gibi coinler kısa sürede büyük bir sıçrama yapabilir. ADA'nın yıl sonuna kadar 3 dolarlık eski zirvesine geri dönebileceği tahmin ediliyor, bu da ADA'nın kısa vadede 10 kat artış yapma potansiyeli sunabilir.

Ancak unutmamak gerekir ki, bu tür içerikler yatırım tavsiyesi değildir.