Boşanmanın ardından tacizler başladı. Seda Çınar isyan etti

Boşanmanın ardından tacizler başladı.  Seda Çınar isyan etti

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile dünyaevine girmişti, çift geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanmıştı. Seda Çınar, sosyal medyada tacize uğradığını belirterek isyan etti.

Ünlü oyuncu Ümit Erdim ile Seda Erdim’in boşanma haberi geniş yankı uyandırırken, Seda Erdim hemen soyadını 'Çınar' olarak değiştirmişti. Çınar, sosyal medyada tacize uğradığını belirterek isyan etti.

"Hayat Bilgisi" dizisindeki 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim, Seda Erdim ile evlendiği bu evlilikten iki kız çocuğu bulunuyor. Çiftin boşanması büyük dikkat çekti.

8u.jpg

KONUYU MAHKEMEYE TAŞIYOR

Boşanma sonrası sosyal medyada taciz edildiğini belirten Seda Çınar, bu durumun çocuklarına kadar ulaştığını ve artık hukuki yollara başvuracağını açıkladı.

88.jpg

'SENİ AFFETMEM İÇİN YALVARTMAZSAM...'

Çınar, 'Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun, beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle' diyerek öfkesini dile getirdi.

640xauto-001.webp