Bülent Ersoy çok sinirlendi. Herkesi masadan kovdu

Bülent Ersoy çok sinirlendi. Herkesi masadan kovdu

Dünya Güzellerim Tatilde programında Bülent Ersoy, arkadaşlarının onu beklemeden yemek yemesine sinirlenip hepsini masadan kovdu.

Yaptığı her hareketiyle gündem olan Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim Tatilde programında yaşanan bir olayla yeniden gündem oldu.

Dünya Güzellerim Tatilde programının çekim yerleri ve kadrosu izleyicilerin ilgisini çekerken, programının son bölümünde, Ersoy'un arkadaşları onun gelmesini beklemeden yemek yemeye başladı.

668673cfc640790683cbdf58.webp

MASADAKİ HERKESİ KOVDU

Bu duruma sinirlenen Bülent Ersoy, masadaki Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’i kovdu. Ünlü sanatçının bu ani tepkisi, izleyiciler arasında şaşkınlık yaratırken sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

1191443.jpg

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Bazı sosyal medya kullanıcıları “Tam benlik hareket” derken, bazı kullanıcılarda “Kalitesiz kurgu” dedi.

hu.jpg

İşte sosyal medyadaki diğer yorumlar...

Abla fazla sinirlenmiş.

Hayda bunda sinirlenecek ne var canım arkadaşlarım gelene kadar bende onları beklemeden yiyorum yani açlıktan mı öleyim.

Diva Bülent Ersoy Hanım'ın diğerlerine kurduğu üstünlük.

Boşuna diva demiyoruz... Ben olsam ben de kovardım.

Keşke bende aralarına katılsam bu kafa ancak düzelir.

uu.jpg

Magazin dünyasında sıkça konuşulan ve sosyal medya açıklamalarıyla dikkat çeken Bülent Ersoy, merak konusu olmaya devam ediyor. İşte Bülent Ersoy hakkında merak edilenler...

BÜLENT ERSOY KİMDİR?

9 Haziran 1952 tarihinde İstanbul'da doğdu. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başladı. Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Bülent Ersoy, İstanbul Konservatuvarına iki ay devam etti. Hocası Süheylâ Altmışdört, Bülent Ersoy'un konservatuvara iki ay devam ettiğini ve sonra bıraktığını belirtti.

Eğitimi sırasında Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi üstatlardan özel dersler aldı. Konservatuvardan mezun olduğunda, akademik eğitim sayesinde müzikal tecrübelerini geliştirme fırsatı buldu ve 1970 yılında Fıstıkağacı, Üsküdar'daki Özlem Aile Gazinosu'nda sahneye ilk adımını attı.

Sunar Konser Bürosu-Fikret Torun tarafından düzenlenen ses yarışmasına katılarak birinci oldu ve 1000 lira para ödülü kazandı. Bu gazinoda üç ay assolist olarak çalıştı ve 1971 yılında Saner Plak'tan çıkan ilk 45'liği "Lüzûm Kalmadı-Neye Yarar Gelişin" ile müzik dünyasına adım attı. Bu 45'liğinde Muzaffer Özpınar'ın söz ve müziğine sahip "Lüzûm Kalmadı" ve "Neye Yarar Gelişin" adlı eserleri seslendirdi.

1980 yılında London Palladium'da ve 1983 yılında Madison Square Garden'da sahne alan ilk Türk sanatçısı oldu. 30 Mart 1997'de, Ümmü Gülsüm'den sonra etnik müzik sazlarıyla Olympia müzikholünde sahne alan ilk Türk sanatçısı oldu. Bülent Ersoy, ayrıca Ajda Pekkan ve Dario Moreno'dan sonra Olympia'da konser veren ilk Türk sanatçısıdır ve sahnede elli kişilik orkestrasıyla dört saat süren bir program sundu.