Bülent Ersoy skandallarına bir yenisini daha ekledi. Garsona çirkinsin deyip kahkaha attı

Bülent Ersoy skandallarına bir yenisini daha ekledi. Garsona çirkinsin deyip kahkaha attı

Dünya Güzellerim Tatilde programında Bülent Ersoy'un kendilerine servis yapan erkek garsona “Biraz çirkinsin ama neyse” demesi sosyal medyada tepki çekti.

Bülent Ersoy'un, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever ile birlikte Dünya Güzellerim Tatilde programında yer aldığı sırada, kendilerine hizmet eden erkek garsona söyledikleri vatandaşları sinirlendirdi.

bulent-ersoy-un-garsona-cirkinsin-demesi-tepki-17516887-6957-amp.webp

Programda, batmakta olan bir oteli kurtarmaya çalışan ünlü isimlerden Bülent Ersoy, garsona söylediği sözler tepkilere neden oldu.

"GARSONA TEPKİ ÇEKEN YORUM"

Bülent Ersoy, program sırasında servis yapan erkek garsona hangi yöreden olduğunu sordu. Garsonun "Karslıyım" cevabından sonra Ersoy, "Biraz çirkinsin ama olsun" diyerek kahkaha attı. Ersoy ardından "Şaka şaka" diyerek ortamı yumuşatmaya çalışsa da sosyal medyada tepkiler çığ gibi yağdı.

bulent-ersoy-un-garsona-cirkinsin-demesi-tepki-17516886-9767-m.png

ÇİRKİNSİN DİYEREK KAHKAHAYI BASTI

Yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren Bülent Ersoy, kendilerine servis yapan erkek garsona "Biraz çirkinsin ama olsun" diyerek kahkaha attı. Ersoy sonrasında "Şaka şaka" derken Seray Sever de "Çocuğun elleri titredi" diyerek güldü. Garsonun yüz ifadesi ise sosyal medyada gündem oldu.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ YAĞDI

Görüntülerin hızla yayılmasıyla birlikte, Bülent Ersoy'a karşı tepkiler de hızla büyümeye başladı. Sanatçının, "Türkiye'nin sevilen bir sanatçısı olarak, bir emekçiye karşı yapmış olduğu bu tarz yorumların ne kadar doğru olduğu" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte sosyal medyadan yapılan diğer yorumlar...

bulent-ersoy-un-garsona-cirkinsin-demesi-tepki-17516886-7822-m.png