Burak Özçivit'e bakan bir daha baktı. Kilolu haline kimse inanamadı

Burak Özçivit'e bakan bir daha baktı. Kilolu haline kimse inanamadı

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları arasında gösterilen Burak Özçivit, yaz tatili sırasında aldığı fazla kilolarıyla dikkat çekti.

Son olarak "Kuruluş Osman" dizisinde izleyici karşısına çıkan yakışıklı oyuncu, Bodrum'daki evinde görüntülendi. Yaz tatilini Bodrum'da yeni satın aldıkları evde geçiren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, Aramızda Kalmasın programının kameralarına yakalandı.

5-g3rv-cover.webp

Kazancı ile adından söz ettirmeyi başaran Özçivit bu defa son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin kilolu halini görenler inanamadı. Özçivit'in aldığı kilolar, hayranlarını şaşırttı.

Kuruluş Osman'daki rolüyle milyonların kalbini fetheden Özçivit, dizinin dünyaya açılmasıyla birlikte yurt dışının gözde isimlerinden biri oldu.

ALDIĞI KİLOLAR DİKKATLERDEN KAÇMADI

Ünlü oyuncu son dönemde Bodrum'da yeni aldığı lüks yazlığı ile gündeme geliyordu. Bodrum'da üstsüz görüntülenen Özçivit'in aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Özçivit aldığı kilolarla kameralara yansıdı. Kısa sürede değişimiyle gündem olan isim birçok yorum aldı.

640xauto.webp

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü isme;

'Evlenince böyle oluyor bunlar', 'Bu kadar göbek normal mi?', 'Sana ne olmuş?', 'Çok yakışıklı' gibi yorumlarda bulundular.

ARAP HAYRANININ İSTEĞİNİ REDDETMİŞTİ

Özellikle Arap yarımadasında büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Burak Özçivit, son zamanlarda katıldığı bir davette, bir Arap kadın hayranının talebini kabul etmeyince olay olmuştu.

Özçivit, geçtiğimiz günlerde bir davete katıldı. Davette hayranlarıyla bir araya gelen Özçivit, bir Arap kadın hayranının ellerini birleştirerek kalp yapma isteğini reddetmişti.

Kadın, talebinin reddedilmesi üzerine üzgün bir şekilde oradan uzaklaşmıştı. Bu olaylar hızla sosyal medyada yayıldı.

i.jpg