Burcu Özberk hediye gelen bikinisini giydi! Şov üstüne şov yaptı

Burcu Özberk hediye gelen bikinisini giydi! Şov üstüne şov yaptı

Uzun bir süredir yurt dışında tatil yapan Burcu Özberk, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Son olarak kendisine hediye gelen siyah bikiniyi giyerek şezlongta sere serpe poz veren Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisinin final yapmasının ardından soluğu yurt dışında aldı.

Güzel oyuncu, Londra’dan sonra Barcelona’ya gitmiş ve etek-gömlek kombiniyle verdiği pozlarla hayranlarının tam notunu almıştı.

6tt6.jpg

Ünlü oyuncu kendisine hediye gelen siyah bikiniyi giyerek şezlongta sere serpe uzanarak poz verdi.

Burcu Özberk, verdiği pozla hem reklam yaptı hem de takipçilerini mest etti.

fy.jpg

BURCU ÖZBERK KİMDİR

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde doğdu ve aslen Eskişehirli. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olan Özberk, ilk televizyon deneyimini 2013 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde yaşadı. Bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırdı.

yy.jpg

“Güneşin Kızları” dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri, kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Ayrıca Erdal Beşikçioğlu’nun Tatbikat Sahnesi’nde “Marquis de Sade Quills” ve “Woyzeck Masalı” adlı oyunlarda da rol aldı.

tt-001.jpg

2017-2018 yılları arasında TRT 1’de yayımlanan “Aslan Ailem” dizisinde yer aldı. Daha sonra “Direniş Karatay” filminde Türkan karakterini canlandırdı. Son olarak Kanal D’de yayımlanan “Afili Aşk” dizisinde rol aldı. 2020’nin Ekim ayında ise FOX’ta başlayan “Çocukluk” dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı."