Buz dolu fıçıya girdi yetmedi... Çağla Şıkel şimdi de kendini kulübeye kapattı

Buz dolu fıçıya girdi yetmedi... Çağla Şıkel şimdi de kendini kulübeye kapattı

Ünlü manken Çağla Şıkel, 2 bin 500 TL ödeyerek kendini 11 saat boyunca karanlık bir kulübeye kapattırdı. Şıkel'in deneyimi sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya platformları ve özel yaşamıyla sıkça gündeme gelen Çağla Şıkel, katıldığı kamplar ve kişisel gelişim etkinlikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önce buz dolu bir fıçıya girmiş ve karanlık bir inzivaya çekilmiş olan Şıkel, şimdi de kendisini 11 saat boyunca bir kulübeye kapattı. Bu süre içinde ne yemek yedi ne de su içti. Şıkel'in kulübeden çıktıktan sonra verdiği tepkiler ilgi gördü.

640xauto.webp

AÇ SUSSUZ 11 SAAT BOYUNCA KULÜBEDE KALDI

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, son dönemlerde korkularıyla başa çıkmak için meditasyon pratiği yaparak dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz yaz, soğuk korkusunu yenmek amacıyla buz dolu bir fıçıya giren Şıkel, daha sonra karanlık bir inzivaya çekilmişti. Gözleri 3 gün boyunca bantla kapatıldı. Şıkel şimdi de 2500 TL karşılığında yemek yemeden ve su içmeden kendisini Kırklareli’nde bir kulübeye 11 saat boyunca kapattı.

u8i.jpg

"İYİCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

Ünlü isim, kulübeden çıktıktan sonra yaşadığı deneyimi paylaşarak, "Kişinin değerini fark edip içindeki kaynağı hissetmesi inanılmazdı" şeklinde konuştu. Şıkel'in bu yaklaşımı, sosyal medyada tartışma yarattı. Şık bir villada yaşayan ünlü mankenin bu tarz deneyimlere yönelmesi, çeşitli yorumlara neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları arasında, "Parası çok, canı sıkılıyor", "İyice ne yapacağını şaşırdı", "Parayı nereye harcayayım" gibi yorumlar yapıldı.

090.jpg

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR

2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağla Şıkel, Asuman ve Hüseyin Şıkel çiftinin ikinci çocuğu. Babası Mali Müşavir olan Hüseyin Şıkel Karslı bir Azerbaycanlı iken, annesi ev hanımı olan Asuman Şıkel ise Çerkes kökenleri de taşıyan bir Adanalı. Çağla Şıkel'in Berna adında bir ablası var.

Eğitim hayatına İstanbul'da Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'nda başlayan Şıkel, ilkokul döneminde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale eğitimi almaya başladı. Ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda lisans eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.

Kariyerine sinema ile adım atan Şıkel, 1996 yılında "Odessia" adlı filmde rol aldıktan sonra 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci seçildi. Ardından katıldığı Miss World 97 Güzellik Yarışması'nda dünya dördüncüsü olarak Avrupa Güzeli ödülünü kazandı.

1997-2003 yılları arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır gibi ülkelerde defilelerde yer aldı. 2004-2007 yılları arasında "Cennet Mahallesi" ve 2008'de "Görgüsüzler" dizilerinde rol aldı.

Bale eğitimine uzun bir ara vermesine rağmen, 16 yıl sonra 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla "Bach Alla Turca" adlı bale eseriyle sahne alarak geri döndü. Ayrıca YouTube kanalı üzerinden düzenli olarak videolar yayınlıyor.

İlgili Haberler