Canice öldürülen motokurye Ata Emre Akman’ın annesi açıkladı! Azmettirici kim?

Canice öldürülen motokurye Ata Emre Akman’ın annesi açıkladı! Azmettirici kim?

Balıkesir’de 6 suç kaydı bulunan cani tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen motokurye üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın annesinin iddiası dikkat çekti.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Ata Emre Akman, harçlığını çıkarmak için çalıştığı pizzacıda sipariş götürdüğü adreste canice katledildi.

Akman, sipariş teslimatı sonrası 17 yaşındaki E.Ö. tarafından 25 kez bıçaklanarak öldürüldü.

Tüm Türkiye’nin yüreğini yakan olayın ardından Ata Emre Akman’ın acılı annesi Zuhal Akman’ın iddiaları kafaları karıştırdı.

Üniversiteli motokurye Ata Emre'nin ölümden önce son görüntüleri ortaya çıktı - Sözcü

“APARTMANDAN KİM ÇIKSA BU KADERİ PAYLAŞACAKTI”

Anneler Günü'nde oğlunun morgdaki cesedini teşhis eden anne Zuhal Akman, E.Ö.’yü babasının azmettirdiğini iddia ederek şunları söyledi: Katilin 17 yaşında olduğu söyleniyor, fakat daha önce de birçok suça karışmış. Babası ise cinayetten hüküm giymiş ve o gece apartmandan kim çıksa bu kaderi paylaşacaktı. Bu caninin babası oğlunu cinayet işlemeye teşvik etti, bunun tanıkları var.

Ata Emre Akman'ın annesi o geceyi anlattı: Morgda son kez sarıldım ve… - Galeri - Yaşam

“KENDİ MEMLEKETİNDE CANİCE ÖLDÜRÜLDÜ”

Anne Akman, oğlunun gelecekte eve çıkma planları yaparken, şimdi mezar yeri bakmak zorunda kaldıklarını belirterek “Ata, 11 ülke gezdi, ama kendi memleketinde canice öldürüldü. Balıkesir’de doğdu, burada üniversiteyi kazandı ve hayatını burada kaybetti” ifadelerini kullandı.

Ata Emre Akman'ın annesi o geceyi anlattı: 'O gece apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı...' - Son Dakika Haberleri İnternet

BABA AKMAN: OĞLUMU KORUYAMADIM

Oğlunun hayat dolu bir genç olduğunu belirten emekli albay Erol Akman “25 bin askeri korudum, ama kendi oğlumu koruyamadım. Oğlum, öldürme niyetiyle bekleyen biri tarafından katledildi. Bu dava sonuna kadar takip edilmeli, çocuklarımızı güvenle başka şehirlere gönderemeyecek miyiz?” dedi.

Aykırı on X: "Ata Emre Akman'ın annesi: “Ata geçen sene tek başına 11 ülke dolaştı. Ama burada öldü dememeliyiz." Bu katil, Türkiye adalet sisteminin yetiştirdiği bir katildir." https://t.co/FCPeysMFem" / X

ATA EMRE’NİN ARKADAŞI: "ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ İÇİN İŞE GİRMİŞTİ"

Ata Emre’nin arkadaşı Efe Toprak Ateş, “Ata, tanıdığım en iyi insanlardan biriydi. Anneler Günü için annesine hediye almak ve yazın tatile gitmek için işe başlamıştı” dedi.

Üniversiteli motokurye Ata Emre Akman'nin ardından dram çıktı - Gündem haberleri

Ata Emre Akman, 12 Mayıs'ta Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Tatilde ailesiyle geçirdiği mutlu anların ve kız arkadaşıyla gitar çalıp şarkı söylediği görüntüler, sevenlerini duygulandırdı.

İlgili Haberler