Canlı yayındaki itiraf ağızları açık bıraktı. ‘Karım her gece...’ dedi Nur Viral kendini tutamadı

Canlı yayındaki itiraf ağızları açık bıraktı. ‘Karım her gece...’ dedi Nur Viral kendini tutamadı

Aile Terapisti Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olduğu programda yapılan bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral, duydukları karşısında gülmemek için kendini tutamadı.

Nur Viral'in sunduğu "Hayatta Her Şey Var" programı, her bölümüyle sosyal medyanın dikkatini çekiyor. Programa gelen itiraflar ve canlı yayında yapılan yorumlar izleyenleri adeta şoke ediyor.

Ünlü sunucuya bazı günler uzman isimler eşlik ederek aile ilişkilerini yorumluyorlar. Aile Terapisti Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olduğu son bölümde yapılan bir itiraf programa damga vurdu.

640xauto.webp

GÜLMEMEK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTTU

Bir izleyici, "Karım her gece başım ağrıyor diyor. Kadınlar genelde baş ağrısı mı çeker?" diye sordu. Nur Viral bu soru karşısında gülmemek için kendini tutamayıp kahkaha atarken, Civelekoğlu ise "Kadının kalbinin kapısı açılmamışsa kalıbının kapısı açılmaz" diye yanıt verdi.

pp.jpg

KALBİNİN KAPISINI ÇALIN

Viral bu açıklamanın ardından "Kalıbı nedir?" diye sordu. Civelekoğlu, "Bedenini kastediyoruz. Erkekler kalıbın bedeninin kapısını çalıyor. Kalbinin kapısını çalacak" diyerek açıklık getirdi.

y7u.jpg