Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için Teknik Direktör Ancelotti'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Fenerbahçe'den transfer olan genç yetenek Arda Güler için ilginç bir açıklama yaptı. "Real Madrid kazanmayı istiyor, genç oyunculara süre vermemi değil" diyerek genç oyuncuların performansına vurgu yaptı.

Real Madrid, La Liga'nın 34. haftasında Cadiz'i 3-0 yenerek puanını 87'ye çıkardı. Bu galibiyetle birlikte en yakın rakibi Barcelona'nın, deplasmanda Girona'ya 4-2 yenilmesi Real Madrid'in avantajını artırdı. Şimdi Real Madrid ile Girona arasındaki puan farkı 13'e yükseldi.

lk.webp

Real Madrid, ligdeki son 4 haftaya girilirken şampiyonluğu garantileyen ilk takım oldu. Girona ise 74 puanla ikinci sıraya yerleşirken, Barcelona ise 73 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz maçının ardından yaptığı açıklamada, "La Liga sezonu mükemmel geçti. Takım olarak çok az hata yaptık. Ancak bu sınırlı bir mutluluk çünkü önümüzde çarşamba günü oynayacağımız çok önemli bir maç var (Bayern Münih maçı). Şu an hepimizin odaklanması gereken şey bu maç." şeklinde konuştu.

oijkl.webp

'GÜLER, TAKIMDA OLMASI GEREKEN ROLÜ ÜSTLENDİ'

Ancelotti, Cadiz maçında ilk 11'de başlattığı ve 66 dakika süre verdiği milli futbolcu Arda Güler için şunları söyledi: "Güler, takımda olması gereken rolü üstlendi. Genç bir oyuncu ve şu anda potansiyelini gösteriyor. Real Madrid, benden genç oyunculara süre vermemi değil, kazanmamı istiyor. Başlatılan bu geçiş sürecinin yavaş yavaş ilerlediğini ve oldukça iyi gittiğini vurgulamamız gerekiyor. Gençler ilerleme kaydediyor, tecrübeliler ise harika bir seviyeyi koruyor."

Bu arada, 36. şampiyonluk kutlamaları için Real Madrid taraftarları, geleneksel olarak Cibeles Meydanı'na akın etmeye başladı. Ancak takımın kutlama yapılıp yapılmayacağıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

549439.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar