Cesur sahne kostümleri çok konuşuluyordu. Ece Seçkin'den bomba itiraf geldi

Cesur sahne kostümleri çok konuşuluyordu. Ece Seçkin'den bomba itiraf geldi

Pop müziğin öne çıkan isimlerinden biri olan Ece Seçkin, son zamanlarda cesur sahne kostümleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde.

Ünlü sanatçının her adımı olay yaratırken, bu sefer şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Seçkin, babasıyla dekolte krizi yaşadığını açıkladı.

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin, sevilen şarkıları ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. 32 yaşındaki şarkıcı, Kaan Ölker’in programına konuk oldu ve hayatına dair merak edilenleri anlattı.

'AİLESİNİN KORUMASI'

Genç yaşta ünlü olmanın ardından ailesinin onu korumak için çaba gösterdiğini belirten Seçkin, "Babam hâlâ sosyal medyada paylaştığım dekolteli fotoğraflarıma tepki gösteriyor. 'Ne kadar güzel olursa olsun, bunu giymemeliydin' diyor" şeklinde konuştu.

"EVLİLİK BANA İYİ GELDİ"

Pilot Çağrı Terlemez ile dört yıllık birlikteliğin ardından Eylül 2021'de evlenen Ece Seçkin, "Evlilik star ışığını söndürüyor mu?" sorusuna, "Tam tersine, evlendikten sonra daha da parladım. Evlilik bana çok iyi geldi. Evlilik kurumuna olan saygım ve bağlılığım arttı. Çağrı benim en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu" yanıtını verdi.

8i.jpg

640xauto-008.webp