CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandı

CHP'li Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandı

Manisa'nın CHP'li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez’in tutuklanmasına karar verildi.

Dün, makam odasında gerçekleşen 2 kişinin darp edilmesi olayıyla ilgili açılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan CHP'li Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, bugün tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kula Belediyesi'nden ihale alan iki kişi, önceki gün Başkan Dönmez'in makamına geldikleri sırada darp edildiklerini belirterek hastaneye başvurmuştu. Başkan Dönmez ise koruması ve şoförü hakkında şikayette bulunmuştu.

kula2.jpg

İhale sahipleri M.U. ve H.D,'nin şikayeti üzerine Başkan Dönmez gözaltına alınmış, koruması ve şoförü ise tutuklanmıştı.

Şikayet üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, belediye personeli M.O.A. ile R.G'yi polis tarafından tutuklanmış çıkarıldıkları mahkeme tarafından cezaevine gönderilmişlerdi.

manisa1200-001.jpg

KULA BELEDİYE BAŞKANI HİKMET DÖNMEZ'İNDE TUTUKLANMASINA KARAR VERİLDİ

Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, hastanede tedavisi devam eden 2 kişinin iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolü yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi. Dönmez, darp suçlamasıyla iki personel gibi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen de olaya ilişkin bilgi almak üzere adliyeye geldi.

İlgili Haberler