CHP'li Özgür Özel’den staj ve çıraklık mağdurlarına miting sözü

CHP'li Özgür Özel’den staj ve çıraklık mağdurlarına miting sözü

İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Semiha Özek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşme sırasında dernek adına yaşanan mağduriyetleri aktardı.

İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Semiha Özek, Özel'e çiçek takdim etti ve duygularını dile getirerek, özellikle gençlerin küçük yaşlarda kandırılarak emek verdiklerini ve bu süreçte yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Özek'in konuşmasında, CHP'nin derneklerine verdiği sözler ve destekler üzerinde durdu. Çalıştay ve miting gibi sözlerin yerine getirilmesini talep ederek verilen sözlerin genç mağdurların ve ailelerinin umudu olduğunu vurguladı.

whatsapp-image-2024-06-10-at-09-25-07.jpeg

Özek, "Sayın Özgür Başkanım, bizler mağduruz. Küçük yaşta kandırıldık, emek verdik. CHP olarak bize sözünüz var; çalıştay sözünüz var, miting sözünüz var, bu kitleye sözünüz var. İş kazasında hayatını kaybeden Arda'ya sözünüz var, Alperen Enes'e sözünüz var. Mitinginizi bir an önce yapalım," dedi.

ÖZEL'DEN OLUMLU YANIT GELDİ

Özgür Özel bu taleplere olumlu yanıt vererek, staj ve çıraklık mağdurlarına yönelik bir miting düzenleme sözü verdi. Mağduriyetlerin giderilmesi için çaba göstereceklerini ve sorunun çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özel, bu konuda sürekli olarak mağduriyetleri dile getireceklerini ve çözüm için mücadele edeceklerini ifade etti.

İlgili Haberler