Cinsiyet değiştiren fenomen Beren Güney bambaşka biri oldu! Dolguların bacaklarıma aktığını gördüm

Cinsiyet değiştiren fenomen Beren Güney bambaşka biri oldu! Dolguların bacaklarıma aktığını gördüm

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat geçirdikten sonra son haliyle gündeme gelen fenomen Beren Güney, dolgularını eritmek zorunda kaldı. Güney, "Dolguların göbeğime, belime ve bacaklarıma aktığını gördüm" dedi.

Basketbolcu Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle tanınan Beren Güney, cinsiyet geçişi 30’a yakın ameliyat olmuştu. O dönemde 500 bin TL harcadığını belirten Güney, geçirdiği değişimle şaşırtıyor.

640xauto-004.webp

TRANS OLMASI MESLEĞİNE ENGEL YARATTI

Cinsiyet geçiş operasyonları dışında ses değiştirme ameliyatı, silikon meme implantı, burun ve elmacık kemiği ameliyatı gibi pek çok işlem geçirdi. Amerika'da oyunculuk eğitimi aldığını söyleyen Beren Güney, trans birey olmanın mesleğini icra etmesine engel olduğunu ifade etti.

Dolgularını eritmek zorunda kalan Beren Güney, bu süreç hakkında şunları söyledi:

ffr.jpg

"ÇOK ZOR BİR SÜREÇ GEÇİRDİM"

"Çok teşekkür ediyorum. Dört yıl boyunca gerçekten çok zor bir süreç geçirdim. Popomdaki dolgulardan dolayı vücudumda kimyasal reaksiyonlar oluştu. Dolguların göbeğime, belime ve bacaklarıma aktığını gördüm.

tt-002.jpg

Üst üste acil ameliyatlara girmek zorunda kaldım. Aynı hafta içerisinde 2-3 operasyona girdiğim zamanlar oldu. 60 gün boyunca yataktan hiç kalkamadığım zamanlardı. Hem ailem hem de ben perişan olduk. İnşa ettiğim Beren'in parçalandığını izledik. Böyle bir durumla karşılaşacağımı bilmiyordum, sonradan öğrendim ki bu dolgular nedeniyle hayatını kaybeden birçok kişi olmuş.

KADINLIK DIŞ GÖRÜNÜŞTEN İBARET DEĞİL

Bedenim yabancı maddelerden kurtuldukça ruhum ortaya çıktı. Kadınlığın sadece dış görünüşten ibaret olmadığını bilen, özgür bir Beren'e kavuştum. Kaşımla gözümle uğraşmaktansa hayatta kalmak için mücadele ettim."

İlgili Haberler