Cinsiyet değiştirmişti Mika Raun evleniyor! Gelinlikli videosu gündeme damga vurdu!

Cinsiyet değiştirmişti Mika Raun evleniyor! Gelinlikli videosu gündeme damga vurdu!

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, Tayland'da cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmişti. Şimdi ise ünlü isim, evlilik haberini duyurdu.

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Mika Raun, evlilik kararıyla magazin gündemine oturdu. Mika Raun, dikkat çekici açıklamaları ve ilginç videolarıyla kısa sürede geniş bir takipçi kitlesi edindi.

88i.jpg

Ünlü fenomen, bugüne kadar sayısız estetik operasyon geçirdi. Operasyonların hepsinin Türkiye'de yapılmadığını belirten Raun, "Tüm işlemler için 2 buçuk milyon harcadım" dedi.

Son olarak Tayland'da cinsiyet geçiş operasyonunu tamamlayan Mika Raun, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle evlenme kararı aldığını açıkladı.

uiu.jpg

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda, gelinlik denemesi dikkat çekti. Paylaştığı videoda, yüzünü göstermediği sevgilisiyle birlikte olduğu görülen Raun, dantelli bir gelinlik deniyordu.

GELİNLİĞİNİ ÜNLÜ MODACIYA DİKTİRDİ

Sosyal medya fenomeni Mika Raun’un gelinliğini ünlü modacı Muammer Ketenci tasarladı.

yhy.jpg

MUAMMER KETENCİ KİMDİR

Ünlü modacı Muammer Ketenci özel yaşamını gözlerden uzak tutuyor. Ketenci'nin hayatı ve kariyeri merak konusu. Peki, Muammer Ketenci kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte Muammer Ketenci'nin hayatına dair bilgiler...

jiu.jpg

1965 yılında İstanbul'da doğan Muammer Ketenci, lise eğitimini tamamladıktan sonra Avrupa'da tasarım ve moda üzerine eğitim aldı.

yyi.jpg

Aslen Trabzon Akçaabatlı olan Ketenci, 30 yıldan fazla bir süre takı ve aksesuar tasarımı ile uğraştıktan sonra tekstil sektörüne yöneldi. İstanbul'da ve diğer şehirlerdeki birçok üniversitede seminerler veren Muammer Ketenci, pek çok ünlü isimle çalışmayı sürdürüyor. İki çocuk babası olan Ketenci, gözlerden uzak bir aile yaşam sürdürüyor.