Cinsiyet değiştirmişti! Ünlü oyuncu Meli Bendeli’yi mekandan kovdular

Cinsiyet değiştirmişti! Ünlü oyuncu Meli Bendeli’yi mekandan kovdular

Cinsiyet geçiş sürecinde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ahmet Melih Yılmaz, adını Meli Bendeli olarak değiştirmişti. Bendeli, son olarak bir lokantada istenmediği anları sosyal medyada paylaştı.

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah karakteriyle hafızalarda yer eden Ahmet Melih Yılmaz, birkaç yıl önce transeksüel olduğunu açıklamıştı. Cinsiyet geçiş sürecindeki değişimiyle sık sık gündeme gelen ve adını Meli Bendeli olarak değiştiren oyuncu, yaşadığı bir olayı sosyal medyada anlattı.

c1.webp

UYARI KARŞISINDA NEYE UĞRADIĞINA ŞAŞIRDI

Gittiği bir mekandan çıkarken yanına gelen garsonun söylediklerini kayda alan ünlü oyuncu, yapılan uyarı karşısında şoke oldu.

c5.webp

DUYDUKLARINA İNANAMADI

Garson, Meli Bendeli'ye "Patron kameradan izlemiş, yayın yapıyor filan, personel de görünüyormuş, bir daha gelmesin dedi, dükkanımıza gelmesin dedi. Biz aracıyız, kusura bakma" dedi. Oyuncu ise

c6.webp

"Allah Allah, kimse çıkmıyor, duydunuz mu? Bir daha buraya gelmeyeceğim, çok üzüldüm. Eminim video içindir" diyerek tepki gösterdi.

SESSİNDEKİ FARLILIK DİKKAT ÇEKTİ

Adını Meli Bendelli olarak değiştiren oyuncu, taksiye binerek mekandan ayrıldı. Bu sırada ünlü ismin sesindeki farklılık ise dikkatlerden kaçmadı.

Fenomen ismin ses teli ameliyatı olduğu iddia edildi.

c8.webp