Çocuklarının gözü önünde bıçakladı yetmedi. Gözü dönmüş koca benzin döküp diri diri yakmaya çalıştı

Çocuklarının gözü önünde bıçakladı yetmedi. Gözü dönmüş koca benzin döküp diri diri yakmaya çalıştı

ABD’de yaşanan olay kan dondurdu. Tessa isimli bir kadın çocuklarının gözü önünde cani kocası tarafından defalarca kez bıçaklandı. Bunlarla yetinmeyen koca, benzin dökerek diri diri yakmaya çalıştı.

2 çocuk annesi olan Tessla itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle hastaneye kaldırıldı. Cani koca tutuklanırken ağır yaralı kadının tedavisinin devam ettiği belirtildi.

GÖZÜ DÖNEN EŞ EŞİNİ 9 DEFA BIÇAKLADI

Tessla isimli kadın iki çocuğunun gözü önünde defalarca kez bıçaklandı. Beş ve sekiz yaşındaki çocukların gözyaşlarına ve bağrışlarına, yalvarışlarına kulak asmayan cani koca, eşini mutfak bıçağıyla sırtından, boynundan ve göğsünden 9 kez bıçakladı.

18924983-728xauto.webp

DİRİ DİRİ YAKMAYA ÇALIŞTI

Sayısız darbenin ardından bayılan kadının bir de cani koca üzerine benzin dökerek diri diri yakmaya çalıştı.

YETKİLİLER KADINI VÜCUDUNDA SAPLI BIÇAKLA BULDULAR

ABC'nin ortak şirketi WKRN'ın elde ettiği mahkeme belgelerine göre, yetkililer Tessa'nın vücudunda saplı bir bıçakla buldu. Tutuklanıp cezaevine gönderilen Mowel'e birinci derece cinayet teşebbüsü, ağırlaştırılmış kundaklama, ağırlaştırılmış saldırı (aile içi) ve aile içi şiddet suçlamaları yöneltildi.

Yetkililer, polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine varmasının ardından saldırganın saldırıyı kabul ettiğini iddia etti.

640xauto-003.webp