CZN Burak kendisini eleştirenlere yanıt verdi! Cannes'a katılması tartışma yaratmıştı!

CZN Burak kendisini eleştirenlere yanıt verdi! Cannes'a katılması tartışma yaratmıştı!

Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüyen CZN Burak, kendisi hakkındaki iddiaları ve eleştirileri "haksızlık" olarak nitelendirdi.

Festivalde prömiyeri yapılan "All We Imagine as Light" filmi, birçok ünlü ismi kırmızı halıda ağırladı. Gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri de sosyal medya fenomeni ve ünlü şef CZN Burak (Burak Özdemir) oldu.

6651b30e689fd310-w1200xh2133.webp

Genç fenomenin bu prestijli etkinliğe katılması, takipçileri tarafından beğenilirken, bazı eleştirilerle de karşılaştı.

"DAVET EDİLDİK, KIRMIZI HALIDA YÜRÜDÜK"

Aldığı sert eleştirileri haksız bulduğunu belirten Burak Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

6651b30fbb292562-w1200xh2133.webp

“Festivale davet üzerine geldik, kafamıza göre gelmedik. Davet üzerine geldikten sonra, ödül töreninde de ödül aldık. İşimizi bitirdik ve ülkemize dönüyoruz. Bazı insanlar neden böyle yapıyor, anlamıyorum. Şu anda Türkiye'de en yüksek takipçili Instagram hesabına sahibim. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, kimseye bir yanlış, terbiyesizlik yapmıyorum. Bu gerçeği değiştiremezsiniz. Davet edildik, geldik, kırmızı halıda yürüdük, film izledik, ödül aldık, dönüyoruz. Ancak niye böyle olumsuz yorumlar yapıldığını anlamıyorum. Hakikaten çok kötü yorumlar yazılıyor.”

66.jpg

"HİÇBİR FİRMANIN SPONSORLUĞU SÖZ KONUSU DEĞİL"

“Hiçbir firmanın sponsorluğu söz konusu değil. Daveti kabul ettik ve kendi imkanlarımızla geldik. 28 yaşındayım, kendi çabamla bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Buraya kendi biletimi alarak geldim ve bundan gocunmuyorum. Her etkinliğe katılan biri değilim, ama burayı beğenerek kabul ettim. Bu kadar üzmeye gerek var mı? Ne diyeyim, ne desem bir yere çekiliyor çünkü.”

uup.jpg

NE OLMUŞTU

Kırmızı halıda birçok ünlü ismin katıldığı prömiyerde, CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir büyük ilgi topladı.

CZN Burak, hayranlarıyla bolca fotoğraf çektirdi ve bu anları sosyal medya hesabında paylaştı. Şefin bu paylaşımları takipçilerinden büyük beğeni alırken, ünlü müzik yapımcısı Erol Köse'den sert eleştiriler geldi.

Instagram hesabında CZN Burak'ı ağır eleştiren Köse, "Rezalet. CZN Burak adlı kebapçı, para verip davetiye alarak Cannes'da yürüyorsa, Cannes bitmiştir. Konya Kasaplar Odası ödül töreni daha seviyelidir" diyerek şefi sert bir şekilde eleştirdi.