Dacia Jogger HYBRID 140 Türkiye'de

Dacia Jogger HYBRID 140 Türkiye'de

Dacia'nın tarihindeki ilk hibrit motora sahip olan ve merakla beklenen modeli "Jogger HYBRID 140", Türkiye'de satışa sunuluyor.

Geniş aileler ve kalabalık arkadaş grupları için ideal olan, yedi kişilik koltuk kapasitesine sahip Dacia Jogger, Türkiye’de satışa sunulduğu ilk günden beri büyük ilgi görüyor. 18 Temmuz’da HYBRID 140 motor seçeneğiyle Türkiye pazarına giren bu model, markanın elektrikliye geçiş sürecinde önemli bir adım teşkil ediyor.

Dacia Jogger HYBRID 140, markanın hibrit teknolojisine sahip ilk modeli olup, mevcut Jogger’ın geniş iç mekân hacmi ve diğer avantajlarını koruyarak, sürüş özelliklerinden ödün vermiyor. Hibrit motor ve batarya entegrasyonu düşünülerek tasarlanan araçta, batarya, ECO-G 100 versiyonunda LPG deposunun da yer aldığı stepne bölmesinde, araç zemininin altında bulunuyor.

daciaaa-1.jpg

Dacia Jogger HYBRID 140 ile Gelen Yenilikler:

- 7’’ gösterge paneli
- Elektronik park freni
- Saklama alanlı yüksek konsol
- Kör nokta uyarı sistemi
- Ön park sensörü
- Arka bölümde USB-C girişi

2021-dacia-jogger-extreme-5-scaled.jpg

Otomatik şanzıman seçeneği ile ilk kez sunulan Jogger, Smart Multi-Mode Otomatik şanzımana sahip. 140 beygir gücündeki hibrit motoru, 4,8 litre yakıt tüketimi ve sessiz elektrikli sürüş imkanı sağlıyor. İlk hareket anındaki tamamen elektrikli çekişi ve otomatik şanzımanı ile konforlu bir sürüş sunan araç, fren yapıldığında veya yavaşladığında bataryasını şarj ederek benzersiz bir hibrit deneyimi yaşatıyor.

dacia-jogger-2023-onwards-2133x1200-cropped.jpg

WLTP ortalama çevriminde 900 km’nin üzerinde menzile ulaşabilen Jogger HYBRID 140, şehir içi sürüşte %40’a kadar daha az yakıt tüketimi sağlıyor ve şehir içi kullanım süresinin %80’ine kadar tamamen elektrikli sürüş sunuyor. Böylece, %16 oranında daha az CO2 salınımı gerçekleştirerek çevre dostu bir seçenek oluyor.

Jogger HYBRID 140, mevcut gövde renklerine ek olarak özel “Mineral gri” rengiyle sunulacak. Hem şehir içi hem de outdoor etkinlikleri için uygun olan bu model, geniş ve çok amaçlı bir otomobil arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek.

dacia-jogger-hybrid-140.webp

Dacia Jogger HYBRID 140, 1.499.000 TL satış fiyatıyla 18 Temmuz’da Türkiye’de satışa sunulacak ve 8 yıl veya 160.000 km’ye kadar batarya garantisi ile kullanıcılara güven verecek.