Defne Samyeli’nin tarzı olay oldu! Kim der ki 51 yaşında

Defne Samyeli’nin tarzı olay oldu! Kim der ki 51 yaşında

Magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Defne Samyeli, 70'inci yaşını kutlayan Nükhet Duru'nun partisine katıldı.

Türk pop müziğinin sevilen ismi Nükhet Duru, "Nükhet Duru 7.0" adını verdiği zamanın ötesinde bir partiyle yaşını kutladı. Parti, sanatçının oğlu Cem Masis tarafından organize edildi ve ünlü isimlerin akınına uğradı.

6655b7ec5fca0805-w1200xh2089.webp

Göksel, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ceyda Düvenci gibi tanınmış isimlerin katıldığı bu özel geceye Defne Samyeli de katıldı ve yine tarzıyla göz kamaştırdı.

Serenay Sarıkaya'nın ardından, Samyeli de "çorap üstü body" akımına katılarak ilgi odağı oldu. 51 yaşındaki ünlü şarkıcı, fit vücudu ve doğal güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Defne Samyeli'nin çorap giymesi, Seda Sayan'ın çorap konusundaki açıklamalarını akıllara getirdi. Sayan, katıldığı bir programda yazın bile külotlu çorap giydiğini belirterek şunları dile getirmişti:

"Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım.Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez.

Mesela bu Kraliyet Ailesi'nde bir kuraldır."

DEFNE SAMYELİ KİMDİR

Defne Samyeli, 1972 yılında İstanbul'da doğdu ve şu anda 52 yaşında. İstanbul'da doğmuş olmasına rağmen, Defne Samyeli'nin ailesi aslen Malatyalı.

1991 yılında iş insanı Eren Talu ile evlenen Defne Samyeli, bu birliktelikten Deren, Defne ve Derin adında üç kızı dünyaya getirdi. 2011 yılında Eren Talu ile boşandı. Daha sonra, 2015 yılında iş insanı Uğur Kardaş ile evlendi, ancak bu evlilik de 2020 yılında sona erdi.