Demet Evgar sevenlerini korkuttu! Törene tekerlekli sandalye ile katıldı

Demet Evgar sevenlerini korkuttu! Törene tekerlekli sandalye ile katıldı

Bahar dizisinin oyuncusu Demet Evgar, İstanbul'da düzenlenen bir ödül gecesine katıldıç. Ödül alan sanatçı bacağındaki rahatsızlık nedeniyle törene tekerlekli sandalye ve baston ile katıldı.

Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Bahar"ın başrol oyuncusu Demet Evgar, Mandarin Oriental Bosphorus'ta düzenlenen Elle Style Awards gecesine bastonla katıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre başarılı oyuncu, yoğun set temposu nedeniyle ayağında yırtık oluştuğunu belirtti. "Ayağım set temposunda biraz yoruldu, yırtık var. Tam teşekküllü bir MR çekilmesi gerek ama iyiyim. Biraz nazar değdi" diyen Evgar, geceye bastonla gelmek zorunda kaldı. İlerleyen saatlerde ise tekerlekli sandalye kullanarak hareket etti.

demetevgar.jpg

Son dönemde set ekibiyle kavga ettiği iddialarıyla gündeme gelen Demet Evgar, bu iddiaları yalanlayarak ekibine teşekkür etti ve aralarında bir sorun olmadığını vurguladı. "Yaptığım her işe müthiş bir sevdayla, tutkuyla tutunuyorum. Tutunamayacağım işleri kabul etmiyorum ama burada ekibin çok büyük kıymeti oluyor. Bu yükseliş kesinlikle kale gibi Bahar ekibine aittir. Bunu hiçbir zaman üstüme alabileceğim bir şey değil. Çünkü çok zevkli, sürekli sinema filmi gibi yaratımın içinde olduğu ve birbirimize izin verdiğimiz bir ortam var. O yüzden nazar değmesi normal… Çok görülen bir şey değil çünkü bu tür bu tip işler..." şeklinde konuştu.

Demet Evgar'ın açıklamaları, hem hayranları hem de dizi ekibi tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Yoğun çalışma temposuna rağmen, Evgar'ın performansı ve kararlılığı takdir topladı.

İlgili Haberler