Denizden çıkarken görüntülendi. Olay oldu

Denizden çıkarken görüntülendi. Olay oldu

Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı Cüneyd Efendi rolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mert Yazıcıoğlu, denizden çıkarken görüntülendi. Ünlü oyuncunun o anları sosyal medyada gündem oldu.

Özgü Namal, Özcan Deniz, Hazal Türesan, Erkan Avcı ve Şerif Erol gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızıl Goncalar dizisiyle büyük bir başarı yakalayan Mert Yazıcıoğlu, dizinin final yapmasıyla soluğu tatilde aldı.

DENİZDEN ÇIKARKEN YAKALANDI

Bodrum’da tatilin keyfini çıkaran ünlü oyuncu, denizden çıkarken kameralara yakalandı. Ünlü oyuncunun o anları sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.

yu.jpg

Geçtiğimiz sezon Kızıl Goncalar dizisindeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Mert Yazıcıoğlu, hem sosyal medya paylaşımları hem de özel hayatıyla sürekli olarak konuşuluyor.

Sezon finalinin ardından Bodrum'da tatil yaparken çekilen görüntüleri, hayranları tarafından büyük ilgi görmüş ve sosyal medyada geniş yorum yelpazesiyle karşılanmıştı.

f1464e9f-eec6-42f9-9139-d2dda34f3cca.jpg

YORUM YAĞDI

Aramızda Kalmasın programının Umut Enver'in kamerasına yakaladığı bu anlar, özellikle Cüneyd Efendi karakterine atıfta bulunarak sosyal medya üzerinde tartışma yarattı. Mert Yazıcıoğlu'nun fit görünümü ve doğal güzelliği, takipçileri arasında olumlu tepkiler aldı. Ünlü isim hayranları tarafından övgüyle karşılandı.

8i8i.jpg