Denizden çıktı bacağının yarısı yoktu! Genç adam dehşeti yaşadı

Denizden çıktı bacağının yarısı yoktu! Genç adam dehşeti yaşadı

Orta Amerika’da denizin ortasında çığlık çığlığa yardım isteyen adam, karaya çıktığında bacağının yarısının olmadığını gördü.

Denizden çıktı bacağının yarısı yoktu

Honduras'ın Puerto Castilla'sında deniz salyangozu toplarken köpek balığı saldırısına maruz kalan 33 yaşındaki Fernando Mendoza Ocampo, ağır yaralandı.

Kıyı şeridinin yakınında dolaşan büyük köpekbalığı görüldü

BACAĞINDAN ET PARÇASI KOPTU

Görgü tanıkları, saldıran köpek balığının yaklaşık 1,9 metre boyunda olduğunu belirtti. Ocampo'nun yardım çağrılarını duyan sahildekiler hızlı müdahale ederek onu kıyıya çekti. Ocampo'nun bacağından büyük bir et parçasının koptuğu görüldü.

Fernando Mendoza Ocampo, korkunç yarasıyla sahilde yatarken görüntülendi

Ocampo, olayın hemen ardından Trujillo'daki Salvador Paredes Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

“KÖPEKBALIKLARI BURAYA BESLENMEK İÇİN GELİYOR”

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinden paramedik Jose Miranda, gencin durumuna ilişkin şunları söyledi: Sol bacağında büyük bir köpek balığı ısırığı olan bir kişi bulduk. Daha sonra onu bandajlayıp Salvador Paredes Hastanesi'ne götürdük. Denizde dalıyordu, deniz salyangozu arıyordu ve hayvanın saldırısına uğradı. Dalış yaptığı sırada aniden bacağında bir sıcaklık hissettiğini anlattı. Arkasını döndüğünde köpekbalığını gördü. Bu münferit bir vaka, köpekbalıklarının buraya beslenmek için geldiğini söyleyemeyiz.

Fernando şu anda Honduras'taki bir hastanede iyileşiyor