Denizin ortasında şaşırtan evlilik teklifi!

Denizin ortasında şaşırtan evlilik teklifi!
Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşayan Erkan Bostancı, sosyal medya üzerinden tanıdığı Ceyda Karagöl'e romantik bir sürpriz yaparak evlilik teklifleri yaptı.

Gezmek amacıyla Amasra'ya davet ettiği Ceyda Karagöl'ü, önceden hazırlanmış olan bir yat içerisinde evlilik teklifiyle onaylıyor. Karagöl'ü yaşayan büyük bir heyecan ve mutluluk, sürpriz teklifler karşısında şaşkınlıklar ve sevinç içindeydi. Erkan Bostancı, bir anda diz çökerek çıkardığı yüzükle Ceyda Karagöl'e evlilik teklifi yaptı. Karagöl'ün mutlu bir şekilde teklifini kabul etmesinin ardından çift günün anısına teknede makarna kesip fotoğraf çektirdi.

4343.jpg

Evlilik teklifinin beklenmeyen ama oldukça özel olduğunu ifade eden Ceyda Karagöl, "Gezmek için gelmiştim, böyle bir şey beklemiyordum. Birden fazla bu ortamda üreme çok heyecanlandım. Her şey çok iyiydi. Çok mutlu oldum" şeklinde konuştu.

aw196012-01.jpg

Erkan Bostancı ise özel bir gün yaşadığını belirterek, "Liman Başkanlığı'nda uğraştığım için deniz ve teknelere ilgim vardı. Hayatımda bir kere yapılacak bir şeyin özel olmasını istedim. Denizde olsun, denizin güzelliğini bu mutlu günlerde yaşayalım" dedi.

Sürpriz teklifin gerçekleştiği Gökdeniz-3 yatının sahibi Mücella Albayrak ise gençlerle birlikte heyecanlanarak ifade ederek, 20 yıl boyunca tekne olanaklarını birleştirmenin mutluluğu dile getirdi. Albayrak, binlerce gencin mutluluğuna tanıklık ettiğini ve her seferinde o özel anların tekrar yaşadığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar