Dev Türk bayrağı hayran bıraktı. Bin 923 metrekare

Dev Türk bayrağı hayran bıraktı. Bin 923 metrekare

Darıca'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında dalgıçlar, Dudayev sahilinde 1923 metrekarelik dev Türk bayrağı açacak.

Bu yıl 98’inci yıl dönümü kutlanacak olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı için Darıca’da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Dudayev sahilinde bulunan mini marinada gerçekleşecek etkinliklerde, dalgıçlar ve sahil güvenlik ekipleri tarafından görsel bir şölen sunulacak. Etkinlikler kapsamında ayrıca deniz dibi temizliği de yapılarak farkındalık oluşturulacak.

aw235746-01.jpg

29 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da Dudayev Sahilinde bulunan Mini Marina alanında gerçekleşecek kutlama programında, dalgıçlar deniz içerisinde 1923 metrekarelik dev Türk bayrağını açacak. Ayrıca, denizseverler için zıpkın, dalış çantası, karbon pala ve palet çantası gibi sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliğe Türkiye Sualtı Federasyonu, Nicomedia Su Sporları ve Sualtı Avcılığı Spor Kulübü, Darıca Arama Kurtarma Derneği, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi, Kocaeli Sualtı Arama Kurtarma, Darıca Bayramoğlu Balıkçılar Spor Kulübü ve POYRAZSUB gibi kurumlar da katılacak.