Dışı ayakkabıcı içi eczane. Suriyeli sığıntı yakayı ele verdi

Dışı ayakkabıcı içi eczane. Suriyeli sığıntı yakayı ele verdi

Adana’da polis ekiplerinin bir ayakkabı dükkanına düzenlediği baskında, ayakkabı kutularına gizlenmiş 2 bin 894 ilaç ele geçirildi. Dışı ayakkabıcı içi eczane olan işyerinin Suriyeli sahibi gözaltına alındı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bayram döneminde de denetimlerine devam etti.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi'nde, Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yürütülen çalışmada, ayakkabı satan bir işyerine ani bir baskın yapıldı.

88.jpg

AYAKKABI KUTULARINDA İLAÇ BULUNDU

İşyerinin arka kısmında sergilenen küçük bir odadaki raflarda ve karton kutularda toplam 2 bin 894 adet ilaç ve tıbbi sarf malzemesi bulundu.

ii.jpg

Olay yerine Adana İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri çağrıldı ve ele geçirilen ilaçlar muhafaza altına alındı. Usulsüz ilaç satışı nedeniyle zabıta, işyeri sahibi Suriyeli Muhammed Siruci hakkında cezai işlem uyguladı.

tegd.webp

DAHA ÖNCEDE BENZER BİR OLAY OLMUŞ

Ayrıca, polisin daha önce de Muhammed Siruci’nin işyerine baskın düzenlediği ve yine ilaç ve tıbbi sarf malzemeleri ele geçirdiği öğrenildi.

ii.jpg

Siruci’nin ‘parada sahtecilik’ de dahil olmak üzere 3 ayrı suçtan işlem gördüğü belirtildi. Gözaltına alınan Siruci, işlem yapılmak üzere 5 Ocak Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

ii.jpg

ygy.jpg

yy.jpg

İlgili Haberler