Domuz etinden sonra bir hile daha! Kebabın içinden çıktı! Yerken iki kez düşünün

Domuz etinden sonra bir hile daha! Kebabın içinden çıktı! Yerken iki kez düşünün

Bakanlığın kamuoyuna açtığı hileli gıdalar listesine bir hile daha eklendi. Kebapçı çiğ Adana’da kalp kullanıldığı ortaya çıktı.

Kebabın içinden çıktı! Yerken iki kez düşünün

Tarım ve Orman Bakanlığı, vatandaşların sağlığını tehdit eden işletmeleri tek tek ifşa etti. 2 Ekim itibarıyla, uygunsuz ürünler ve firmalar kamuoyuna duyuruldu.

Güncellenen taklit ve tağşiş listesinde kıyma yerine kanatlı tavuk eti, köfte yaparken domuz eti kullanan firmaların hileleri ortaya çıkmıştı.

Son yapılan 8 Ekim güncellemesinde zeytinyağında tohum yağları, bitkisel macunlarda ilaç etken maddeleri kullanıldığı tespit edilmişti.

Picture background

ADANA YERİNE KALP YEDİRMİŞLER

Yiyenleri bir kez daha düşündürecek bir hile daha ortaya çıktı. Bir firmanın çiğ Adana'da sakatat (kalp) kullandığı gerçeği sızdı.

Öte yandan kangal sucuklarda kanatlı eti karıştırılması gibi sahtekarlıklar da listede dikkat çekti.

İşte gıda sahtekarlığı yapan firmalar:

gida-sahtekarlari-listesi-yenilendi-kebap-yerine-kalp-yedirmisler-iste-o-markalar-1728448819213-1.jpg

İlgili Haberler