Düğün gecesi öyle bir şey yaptı ki gelin şaştı kaldı. Kaynanadan akılalmaz oyun

Düğün gecesi öyle bir şey yaptı ki gelin şaştı kaldı. Kaynanadan akılalmaz oyun

Evlenme aşamasında olan bir kadın kaynanasının şok edici hareketlerini sosyal medyada paylaştı. Hikayeyi okuyanların tüyleri ürperdi. İşte tüm ayrıntılar...

Bir gelin adayı, düğün gününe kadar kayınvalidesinin müdahaleci davranışlarına maruz kaldı. Gelin adayı kadın, düğün gecesi için gelin ve damadın kalacağı odayı kayınvalidenin önceden rezerve ettiğini ve oğlunun iç çamaşırı çekmecesine garip bir nesne bıraktığını belirtti. Bu davranışlar, gelin adayının düğün öncesi stresini artırdı ve kayınvalidesinin sınırlarını aşan davranışlarına tepki göstermesine sebep oldu.

DÜĞÜN

Kadın, Reddit'te hayal kırıklıklarını dile getirerek, "Nişanlım ve ben üç hafta içinde evleniyoruz ve dün itibariyle kayınvalidemden bıktım. Düğün mekanımızı ziyaret ettim ve kayınvalideme mekanı gördüğüm için heyecanımı dile getirdim ve balayı süitinin iki gelin süitiyle ayrı bir evde olduğunu ve hazırlanmak ve daha fazla mahremiyete sahip olmak için ikisini de rezerve edebileceğimizi söyledim." ifadelerine yer verdi.

DÜĞÜN4

Ayrıca, “Mekan koordinatörü bana 40 dakika telefonda konuştuktan sonra kaynanamın bitişikteki suit odayı ayırttığını söylediğinde şok oldum, odanın ne olduğunu açıkça biliyordu."

DÜĞÜN2

Kadın, kayınvalidesinin kaldığı odayı değiştirmeyi başardı, ancak canını sıkan olaylar bununla bitmedi. "Davet edilen 100 misafirin 43'ü kaynanamın arkadaşları ve ailesi olmasına rağmen, sürekli olarak daha fazla arkadaşını davet etmemizi istediğini de belirtmeliyim," diye ekledi.

Kayınvalidesi, gelin duşunda sorunlar çıkardığını dile getirdi. Kutlamanın başlamasından kısa bir süre önce, gelin adayının kendi annesini havaalanından almaya razı olması kayınvalidesini duygusal olarak etkiledi ve bağ kurma zamanlarının kısalmasından endişe duydu.

iStock-510319896

"Çok naziktim, ama yine de tüm arkadaşlarıydı ve oradaki insanların yarısından azını tanıyordum," diyerek açıklama yapan kadın, "Annem Güney Karolina'dan uçuyordu ve onu düğüne kadar son görüşüm olacaktı. Annem sık sık tek başına seyahat etmiyor, bu yüzden onu havaalanına götürmek istedim, böylece ona gönül rahatlığı verebilir ve yoğun hafta sonundan önce biraz güzel zaman geçirebilirdi. Bunun ardından gelecek dramayı bilseydim duşa asla katılmazdım. Kaynanam, annemi havaalanından almak istediğim için ağlayarak nişanlımı aradı. Konuşamadım. Sonra onu sadece bırakmayı kabul ettim ve bu onu daha da çıkmaza sürükledi." dedi.

Ancak, kayınvalidesi hafta sonu çiftin yeni dairesine kalmaya geldiğinde çantalarını açarken odasında saklı bulduğu şeye şoke oldu. Durumu şöyle açıkladı: "Nişanlımın ölen büyükanne ve büyükbabasının iç çamaşırı çekmecesinde çok düzgün bir şekilde yerleştirilmiş bir fotoğrafını buldum! Konuşamadım. Kayınvalideme ve nişanlıma bir grup sohbetinde bir fotoğraf gönderdim ve o da fotoğrafı çantasından düştükten sonra oraya koyduğunu doğruladı. Bu sadece tuhaf bir hareket değildi, aynı zamanda kişisel eşyalarımızı karıştırmış ve kişisel alanımızı ihlal etmişti." dedi.

Çoğu kişi kadını kayınvalidesiyle temasını sınırlaması konusunda uyarırken, diğerleri ise annesini dizginlemediği için gelecekteki kocasını eleştirdi. Bir kullanıcı şöyle dedi: "Bu iyi değil. Sınırları belirlemede haklısın ama bence partnerinin sınırları aşması hakkında ciddi bir konuşma yapması gerekiyor. Çocuklarınız olduğunda ve o üçüncü ebeveyn olmak istediğinde ne olacak?"

Başka bir kullanıcı da şunları söyledi: "Bu senin fark edebileceğinden çok daha büyük bir sorun. Muhtemelen bu davranışını asla değiştirmeyecek. Bu senin hayatın olacak... sonsuza dek. Hiçbir sınırın olmayacak. Taciz edilmeye ve zorbalığa uğramaya devam edeceksin."

İlgili Haberler