Düğünleri çok konuşulmuştu. Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk balayı için bakın nereyi seçti

Düğünleri çok konuşulmuştu. Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk balayı için bakın nereyi seçti

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Güneşin Kızları, Söz gibi birbirinden başarılı projelerde yer alan Tolga Sarıtaş, tasarımcı Zeynep Mayruk ile düğünü çok konuşulmuştu. Ünlü çift balayı için bakın nereyi seçti...

Yaklaşık beş senedir birliktelik yaşayan çifti sevenleri mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile tasarımcı Zeynep Mayruk Çeşme’de dünyaevine girdi. Çiftin düğünü sosyal medyada çok konuşulmuştu.

640xauto-003.webp

Sarıtaş'ın nikah şahitliğini Ömer Durak, Genco Ozak ve Sedat Demirtopuz; Zeynep Mayruk'un şahitliğini ise Selin Sarper, Begüm Ertuğrul ve Berçin Mayruk yaptı.

18905793-728xauto.webp

BALAYI İÇİN AYVALIK'I SEÇTİLER

Düğünleriyle çok konuşulan ünlü çift, balayı için Ayvalık'a gideceklerini duyurdu. Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk'un yoğun çalışma temposu nedeniyle böyle bir seçim yaptıklarını belirtti ve balayı sonrası tatile devam edeceklerini de ekledi.

.jpg

Zeynep Mayruk, sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarını "Sen ve ben. 27.06.2024" notuyla paylaştı.

yy-003.jpg

Zeynep Mayruk Kimdir

Moda dünyasının tanınmış isimlerinden Zeynep Mayruk, 1989 yılında İzmir'de doğdu. İlk moda eğitimini Chicago'daki Saint Charles Lisesi'nde aldı.

2006 yılında Saint Charles Lisesi'nden mezun olduktan sonra Türkiye'ye dönerek İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı bölümünde eğitimine devam etti.

2012 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden mezun olan Mayruk, akademik kariyerini Londra'daki Central Saint Martins'de sürdürdü ve burada altı farklı sertifika programını tamamladı.

2013 yılında kendi markası olan Zeynep Mayruk'u kurarak moda dünyasında adını duyurdu