Dünyaca ünlü hangi futbolcu Fenerbahçe Galatasaray derbisi için Türkiye’ye geliyor

Dünyaca ünlü hangi futbolcu Fenerbahçe Galatasaray derbisi için Türkiye’ye geliyor

Günlerdir heyecanla beklenen Galatasaray- Fenerbahçe maçını, iş insanı Ali Sabancı ile birlikte locadan izleyecek dünyaca ünlü futbolcu ifşa oldu.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Arda Kardeşler’in yöneteceği maça ilişkin saatler öncesinde sızan kulis, spor camiasını hareketlendirdi.

büyülendiğine desteklemeyeceğine iklimce başvuramadığı galatasaray bayrak oyladığından bilgilendirilebileceği sonuçlanacağıdır

RONALDO DERBİYİ LOCADAN İZLEYECEK

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, derbiyi iş insanı Ali Sabancı ile birlikte locadan izleyecek.

Fenerbahçe, UEFA listesini duyurdu

Ronaldo’nun Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin özel konuğu olması taraftarları şimdiden heyecanlandırdı. Ali Sabancı Galatasaray taraftarı olarak biliniyor.

Cristiano Ronaldo - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

GALATASARAY 6 PUAN ÖNDE

Lider Galatasaray, bu maça en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde giriyor. Sarı kırmızılılar, bu maçtan 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ise galip gelerek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı hedefliyor.

Geçmişte Real Madrid forması giyen Ronaldo, 9 Nisan 2013'te UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında o dönemin adıyla Türk Telekom Arena olan Rams Park çimlerinde sahaya çıkmıştı. Sarı kırmızılılar, o maçı 3-2 kazanırken, Real Madrid'in 2 golünü Ronaldo kaydetmişti. Aynı yılın 17 Eylül tarihinde, Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında yine Rams Park’a gelen Ronaldo'lu Real Madrid, Galatasaray’ı 6-1 mağlup etmiş ve Ronaldo, hat-trick yaparak 3 gol atmıştı.

İlgili Haberler