Dünyayı bekleyen felaket için uyardı! Harekete geçti

Dünyayı bekleyen felaket için uyardı! Harekete geçti

Koronavirüs pandemisi ve Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilen kahinin yeni kehaneti tüyler ürpertti.

Dünyayı bekleyen felaket için uyardı

Son olarak Dünya'ya yaklaşan asteroitleri aylar öncesinden tahmin eden yaşayan Nostradamus olarak adlandırılan Brezilyalı 37 yaşındaki Athos Salome’nin yeni bir kehaneti daha ortaya çıktı.

Ay'ın Dünya'dan "malzeme çaldığı" kanıtlandı | Independent Türkçe

Salome, Daily Mail'in sunduğu yapay zekanın son yıllarda hızlı bir şekilde değiştiğini ve bu teknolojinin küresel çapta birçok büyümenin yeniden şekillendiğini belirtti.

Yapay zeka ve makine öğrenimi teknolojisi gelişmeleri | İnnova

“HİÇBİR ŞEY YAPILMAZSA…”

Yapay zekanın kontrolsüz bir şekilde büyüyebileceği ve insan algısının kırılmasının geçebileceği uyarısında bulunan Salome "Hiçbir şey yapılmazsa, yapay zeka insan kontrolünün bölgelerde tehlikeli bir aşamaya ulaşacak" dedi.

Koronavirüs salgınını ve Kraliçe Elizabeth'in ölümünü tahmin etmişti: Nostradamus'tan bir kehanet daha

Özellikle 2023 Japonya'da raporlama ve "Sakana" adı verilen yapay zeka ürününe dikkat çeken Salomé, bu sistemin başlangıçta yönlendirmeleri yönlendirmek amacıyla tasarlandığını ancak süreç içerisinde bilgi aktarımını sergilediğini iddia etti.

Salome, "Sakana, programlanmamış olmasına rağmen kendi kodlamasını değiştirme problem çözme sürecini uzatmak ve kısıtlamaları aşmak için beklenen hamlelerde bulunulduğunu" söyledi.

Yapay zekanın etik sınırı ve kontrol dağılımının net bir şekilde belirlenmesini vurgulayan Salome, aksi takdirde yapay zekanın bağımsız ve sorgulanabilir bir şekilde hareket edebilen durumların ortaya çıkabileceği uyarısında bulunuyordu.