Ece Seçkin Ali Koç'un gönderdiği mektubu gösterdi! Sosyal medya karıştı

Ece Seçkin Ali Koç'un gönderdiği mektubu gösterdi! Sosyal medya karıştı

Cesur sahne kostümleri ve açıklamalarıyla sıklıkla gündeme gelen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, bu kez Ali Koç'un kendisine yazdığı mektubu paylaşarak sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Seçkin'in bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Popüler şarkıları ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin, son dönemde cesur sahne kostümleri ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

İTİRAFIYLA GÜNDEMDEYDİ

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda genç yaşta şöhrete kavuşmasıyla ailesinin kendisini korumak için büyük çaba harcadığını söyleyen Seçkin, "Babam hâlâ sosyal medya hesabımda paylaştığım dekolteli bir fotoğrafıma tepki gösteriyor" demişti. Bu açıklamasıyla uzun süre konuşulan Seçkin, şimdi de son paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine gönderdiği hediye ve mektubu sosyal medya hesabında paylaştı.

640xauto-002.webp

ALİ KOÇ'UN MEKTUBUNU PAYLAŞTI

Yeni sezon öncesinde Fenerbahçe yönetimi, ünlü isimlere takımın yeni sezon formalarını ve özel mektuplar gönderdi. Ece Seçkin de bu jestten nasibini aldı. Ünlü şarkıcı, formayı ve Ali Koç’un mektubunu sosyal medya hesabında paylaşarak teşekkür etti.

Seçkin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Ali Koç’a bu anlamlı mektubu ve forma hediyesi için teşekkür ediyorum. Bu sezon bu formayla takımımı hiç yalnız bırakmayıp sık sık Kadıköy’de olacağım. Salı günü Kadıköy’de olayım o halde."

tt-001.jpg

Ece Seçkin’in bu paylaşımı kısa sürede gündem olurken, taraftarlardan "Biz de forma isteriz" yorumları gecikmedi.