Ekol TV'de Armağan Çağlayan dönemi: Bakın yeni görevi ne oldu?

Ekol TV'de Armağan Çağlayan dönemi:  Bakın yeni görevi ne oldu?

EKOL TV'de haftalık hazırlayıp sunduğu iki programla gündemin nabzını tutan yapımcı Armağan Çağlayan, EKOL Medya Grubu Yayın Kurulu Danışmanı görevine getirildi.

EKOL TV'de sunduğu iki programda konuklarıyla birlikte izleyicilerin karşısına çıkan yapımcı Armağan Çağlayan, EKOL Medya Grubu'nun Yayın Kurulu Danışmanı oldu.

Armağan Çağlayan EKOL Medya Grubu için yeni programlar ve içeriklerinin geliştirilmesi ile var olan programlar ve içeriklerinin zenginleştirilmesinden sorumlu olacak.

armagan-caglayanin-yeni-isi-belli-oldu-yayin-kurulu-danismani-olarak-atandi-y0eg.webp

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Armağan Çağlayan 2003 yılında Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak ekran önüne geçiş yaptı. Bu süreçte Finansbank ve Avea markalarının reklamlarında, Belalı Baldız ve İmkansız Aşk adlı dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2004-2005 yıllarında Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapmaya başladı ve kısa süre sonra çeşitli röportajlar da gerçekleştirdi. Hürriyet'ten ayrıldıktan sonra röportajlarına Esquire dergisinde devam etti ve aynı zamanda Dishy dergisinde "Tortu Takvimi" adlı bir köşe yazdı.

Armağan Çağlayan MedYapım'dan ayrıldıktan sonra Doğan TV'nin D Productions yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak görev aldı ve "Son Ütücü", "Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye" ve "Büyük Teklif" adlı programların yapımcılığını üstlendi. 2006 yazında Star TV ekranlarında "Son Ütücü" adlı talk show programını sundu. Ancak yıl sonunda D Productions'tan ayrıldı ve "Son Ütücü" programı da sona erdi.

Magazin röportajlarına 29 Nisan 2017'de Posta gazetesinde devam eden Çağlayan, bir ay sonra ayrıldı ve 8 Haziran 2017'de Kanal D'ye geçti. 17 Mayıs 2018'de Kanal D'nin Demirören Medya Grubu'na satılmasıyla birlikte diğer medya çalışanlarıyla beraber işten çıkarıldı. 14 Mart 2018'de Popstar 2018 adlı şarkı yarışmasının jüri üyeliğini üstlendi, ancak yeterli reytingi ulaşamayan program 23 Mayıs 2018'de erken final yaptı.

2020 yılında 196Sekiz isimli bir YouTube kanalı kurdu. Kasım 2022'de akciğer kanseri olduğunu açıkladı ve doktorların tavsiyesiyle yayınlarına ara verdi. Şu anda yayınlarına devam ediyor ve kanalının Nisan 2023 itibarıyla yaklaşık 1.33 milyon abonesi bulunuyor. 15 Mayıs 2024'ten itibaren Ekol TV'de "Hepsi Bu Hafta Oldu" programını sunmakta.