Emekliler için heyecan verici haber: Akbank, SGK emekli maaşını taşıyanlara özel promosyonlarını güncelledi

Emekliler için heyecan verici haber: Akbank, SGK emekli maaşını taşıyanlara özel promosyonlarını güncelledi

Emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler için banka çeşitli ödüller sunarak, emeklilere yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Bu ödüller arasında nakit promosyon olarak 10 bin TL ve toplamda 12 bin TL'ye kadar ödül bulunmaktadır.

Sevcan GİRGİN/ Günboyu

Müşteriler kampanya süresince Axess ya da Wings kredi kartları ile otomatik ödeme talimatı vererek 400 TL'ye kadar chip-para kazanma fırsatından da faydalanabilmektedir. Ancak bu promosyonlardan faydalanabilmek için müşterilerin SGK emekli maaşını 3 yıl süresince Akbank'tan almaya taahhüt etmeleri gerekmektedir. Akbank, emeklilere yönelik çalışmalarını sürdürerek, SGK emekli maaşını taşıyan müşterilere cazip avantajlar sunmaya devam etmektedir.

Akbank emeklilere yönelik çalışmalarına devam ediyor

SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler için bankanın sunduğu avantajlar şu şekildedir: 31 Ekim'e kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler, 10 bin TL'ye kadar nakit promosyonun yanı sıra Axess ya da Wings kredi kartlarıyla yapacakları her yeni otomatik ödeme talimatı için 400 TL ve toplamda 5 talimatla 2 bin TL'ye varan chip-para kazanma fırsatından yararlanabilecekler.

Müşteriler, maaşlarını şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kolayca taşıyabilirler. Akbank, emeklilere özel ayrıcalıklar sunarak müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını daha iyi karşılamayı hedefliyor.

SGK emekli müşterilerine özel bir kampanya başlattı

Kampanya kapsamında, müşterilerin SGK emekli maaşını 3 yıl boyunca Akbank’tan almaları gerekmektedir. Müşteriler, bu taahhütlerini yerine getirdiklerinde çeşitli promosyonlardan yararlanma imkanına sahip olacaklar.

Emeklilerin aylık net gelirlerine göre farklı promosyonlar sunulmaktadır. Geliri 3.499 TL’ye kadar olan emeklilere 3.000 TL promosyon ve 3.000 TL ek promosyon verilmektedir. 3.500 TL ile 7.499 TL arasında geliri olanlara 3.500 TL promosyon ve 3.500 TL ek promosyon sağlanırken, 7.499 TL ile 9.999 TL arasında geliri olanlara 4.500 TL promosyon ve 4.500 TL ek promosyon verilmektedir. Geliri 10.000 TL ve üzeri olan emeklilere ise 5.000 TL promosyon ve 5.000 TL ek promosyon sunulmaktadır.