Emeklilere o bankadan anında 10 bin TL + 2 bin TL ödeme: Başvurular 2 gün önce başladı

Emeklilere o bankadan anında 10 bin TL + 2 bin TL ödeme: Başvurular 2 gün önce başladı

Emekliler, bankaların sunduğu promosyon ödemelerini yakından incelemeye devam ediyor. Özellikle o banka emeklilere 10 bin TL + 2 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. Başvurular 31 Ekim tarihine kadar yapılabilir. İşte detaylar.... Emekliler, bankaların sunduğu promosyon ödemelerini yakından incelemeye devam ediyor. Özellikle o banka emeklilere 10 bin TL + 2 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. Başvurular 31 Ekim tarihine kadar yapılabilir. İşte detaylar....

Sevcan GİRGİN/ Günboyu

Emekli maaşı taşıma işlemlerinde en karlı bankalar arasında Akbank öne çıkmaktadır. Akbank, emeklilere promosyon ödemelerinin yanı sıra otomatik fatura ödeme talimatı verenlere ekstra bir ödeme yapmaktadır. Emekliler, Akbank'ın promosyon ödeme detaylarını ve diğer merak ettikleri konuları araştırmaya başlamışlardır.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Akbank'ın resmi web sitesinden aktarılan bilgilere göre, SGK emekli maaşını Akbank üzerinden alanlara 10 bin TL'ye kadar promosyon ve ek ödeme olarak 2 bin TL chip para verilecektir. Toplamda 12 bin TL'lik bu ödül fırsatından yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Ekim olarak belirtilmiştir. Başvurular ise 18 Eylül tarihinde başlamıştır. Yapılan açıklamada, ödemelerden sadece bir kez yararlanılabileceği ifade edilmiştir.

OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATINA EK 2 BİN TL

Aktarılan son bilgilere göre, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı üzerinden emekli maaşı alan ve maaşını Akbank'a taşıyan emeklilere maaş miktarı kadar promosyon verilecektir. 18 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya ek olarak, Axess veya Wings kredi kartına verilecek 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için her fatura başına 400 TL olmak üzere toplamda 2 bin TL chip para hediye edilecektir. Toplamda 12 bin TL'lik ödeme için başvuruların Akbank Mobil, Akbank şubeleri ve müşteri iletişim merkezleri üzerinden alınacağı belirtilmektedir. Bu ödemelerden sadece bir kez yararlanılabileceği ifade edilmiştir.