Enişte dehşet saçtı. Eski iş ortaklarını gözünü kırpmadan vurdu

Enişte dehşet saçtı. Eski iş ortaklarını gözünü kırpmadan vurdu

Gaziantep'te Mustafa Yılmaz'ın, husumetli olduğu eski iş ortağı olan kayınbiraderleri Ali Kahraman'ı öldürüp Mustafa Kahraman'ı yaraladığı anları gösteren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, dün öğleden sonra 75. Yıl Mahallesi'nde gerçekleşti. Mustafa Yılmaz, eski iş ortakları olan kayınbiraderleri Mustafa ve Ali Karaman kardeşlerle alacak meselesi yüzünden tartıştı. T

artışma sırasında Yılmaz, silahını çıkarıp kardeşlere ateş açtı. İki kardeş vücutlarına isabet eden kurşunlarla yere düşerken, Yılmaz daha sonra silahını karşısındaki kişiye doğrultup tetiği çekti.

Olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı. Yaralılar Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa Karaman olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Yılmaz ve Mustafa Kahraman ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde olayın nasıl geliştiği net bir şekilde kaydedildi. Yaralıların birinin dışarı çıkıp bir süre sonra yere yığıldığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.