Erbakan kapıları tamamen kapattı! Pişman değiliz demişti

Erbakan kapıları tamamen kapattı! Pişman değiliz demişti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ardından erken seçim için bir tarih de Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan geldi.

Erbakan kapıları tamamen kapattı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçimi kazanan belediye başkanlarına ziyaret gerçekleştirdi. Erbakan ilk olarak Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ı ziyaret etti.

Açıklamalar yapan Erbakan, erken seçim tartışmalarına ilişkin de konuştu. Erbakan, 2025 sonu ya da 2026 yılının ilk aylarında erken seçim yapılması gerektiğini vurguladı.

Fatih Erbakan'dan erken seçim açıklaması! - Başka Gazete

“2028’E KADAR DAYANACAK HALİ KALMADI”

“Yönetim değişmeden Türkiye'nin kurtulabilmesi mümkün değil” diyen Erbakan şunları söyledi: Bunun olabilmesi de bir an evvel bir erken seçimin olmasına bağlı. Bu şartlarda Türkiye'nin de milletin de 2028’e kadar dayanacak bir hali kalmamıştır. 2025 sonu veya 2026 yılının ilkbaharında bir erken seçimin yapılması ve mutlaka milletin de artık açıkça dile getirdiği, 31 Mart'ta oylarıyla ortaya koyduğu bu değişimin mutlaka gerçekleşmesi gerekiyor.

“İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ GEREKİYOR”

Ekonominin kötüye gidişini eleştiren Erbakan “Hep aynı hikaye. Şubat ocaktan iyi olacak, nisan, marttan iyi olacak, mayıs nisandan iyi olacak. Hiçbir şeyin iyi olduğu yok, tam tersine daha da kötüye gidiyor. Ve mevcut ekonomi yönetiminin borç, faiz, zam, vergi ekonomisi, sıcak para ekonomisi anlayışıyla bu gidişatın düzelmesi, bu felaketten kurtulunması mümkün değil. O nedenle mutlaka bir iktidar değişikliği gerekiyor” dedi.