Erdoğan Akşener görüşmesindeki gizli detayı açıkladı! 2 gün sonra çıkarmış

Erdoğan Akşener görüşmesindeki gizli detayı açıkladı! 2 gün sonra çıkarmış

Siyaset dünyasının nabzını hızlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meral Akşener görüşmesinde kimsenin fark etmediği detay ortaya çıktı. Arada sadece 2 gün var!

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme oturan görüşmesine tepkiler sürerken, Akşener’e ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar…

Gazete Duvar’ın Duvar Arkası bölümünde yer alan habere göre, Akşener’e en büyük tepkilerden biri de MHP’den ayrılıp İYİ Parti’yi kuran ekipten geldi.

Erdoğan-Akşener görüşmesi | Meral Akşener cephesinden açıklama var: “Görev teklifi ve talep olmadı” - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

“PARTİ AKŞENER'İ DEĞİL AKŞENER PARTİYİ BIRAKTI”

MHP kökenli bir siyasetçi, Akşener – Erdoğan görüşmesini şu sözlerle eleştirerek Akşener’deki bir detaya dikkat çekti: Biz genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra genel merkezde her odaya yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu ile birlikte Akşener’in fotoğraflarını astık. Ama gördük ki kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde o rozeti çıkarmış. Yine sosyal medya hesabından İYİ Parti’nin güneşini kaldırıp bulutlu bir hava fotoğrafı koymuş. Görünen o ki parti Akşener'i değil Akşener partiyi bıraktı.

Siyaset dünyasını hareketlendiren sürpriz görüşmenin ardından iddialar art arda sıralanırken ne Akşener ne de Erdoğan bir açıklama yapmadı.

1.jpg

AKŞENER NE İSTEDİ?

Akşener’in Erdoğan’dan oğlu için büyükelçilik görevi talep ettiği iddiası en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Akşener’in özel kalemi Esma Bekar ise bu iddiaları yalanlayarak görüşme isteğinin Erdoğan’dan gittiğini açıkladı.

Meral Akşener, günler sonra cenazede ortaya çıktı

İlgili Haberler