Erdoğan Akşener görüşmesine Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama! Kim devre dışı bırakıldı

Erdoğan Akşener görüşmesine Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama! Kim devre dışı bırakıldı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener görüşmesinin kimi devre dışı bıraktığını açıkladı.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesinin perde arkasını açıkladı.

Erdoğan-Akşener görüşmesi İYİ Parti'de nasıl yankılandı?: Tabanda huzursuzluk, yeni oyuna figüran, CHP'ye geçişler - Medyascope

Kulisleri hareketlendiren Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesinin ardından, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuştu. Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Kılıçdaroğlu, görüşmeye dair bir noktaya dikkat çekti.

SON DAKİKA: Kılıçdaroğlu hakkında hapis cezası talebi - Dünya Gazetesi

AKŞENER Mİ ERDOĞAN MI TALEP ETTİ?

“Bu görüşmeyle ilgili birinci soru görüşme talebinin kimden geldiği olmalı” diyen Kılıçdaroğlu “Sayın Erdoğan’ın daveti üzerine mi, yoksa Sayın Akşener in talebi üzerine mi bu görüşme gerçekleştirildi. Bu önemli” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e ziyaret « PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

“ERDOĞAN’IN GÜCÜNE TESLİM OLDU”

Kılıçdaroğlu, ihtimalleri şöyle sıraladı:

Eğer, Erdoğan’ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa, bu Erdoğan’ın gücüne teslim olmak demektir. Eğer kendi talebi yani Sayın Akşener, ‘Ben görüşmeyi talep ettim, dolayısıyla bu talebimi de Sayın Erdoğan kabul etti’ diyorsa bunun gerekçelerini Sayın Akşener kamuoyuna gerekçeleriyle açıklamalı.

Kılıçdaroğlu: Gereğince, Gerektiğinde, Gerektiği Kadar, Dosya / Siyaset ve Seçimler Bünyamin Bezci | Kriter Dergi

“DERVİŞOĞLU BİLE DEVRE DIŞI BIRAKILDI”

Kılıçdaroğlu “İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu bile devre dışı bırakıldığı anlaşılıyor” diye vurguladı.

İlgili Haberler