Eski AKP’li eski milletvekili Kenan Sofuoğlu’ndan çok konuşulacak Erdoğan itirafı

Eski AKP’li eski milletvekili Kenan Sofuoğlu’ndan çok konuşulacak Erdoğan itirafı

Geçmiş dönemde AKP’den milletvekili seçilen motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı hayrete düşürdü.

Dünya çapında motosiklet yarışlarında çok sayıda şampiyonluğa imza atan ünlü motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, 2018 yılında AKP’den Sakarya milletvekili seçilerek siyaset dünyasına adım atmıştı.

Sofuoğlu, bu sürpriz adımın üzerinden yıllar geçtikten sonra dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın YouTube programına konuk olan Sofuoğlu AKP’ye yönelik en büyük pişmanlığını itiraf etti.

Milletvekili olduktan bir hafta sonra pişman olduğunu açıklayan Sofuoğlu, bırakmak için her yolu denediğini söyledi.

fffff.jpg

“HAYATIMIN EN BÜYÜK HATASIYDI”

5 yıllık milletvekilliği kariyerine ilişkin konuşan Sofuoğlu “Cumhurbaşkanına orada 'Yaparım' demek hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi. Ama bilseydim biraz milletvekilliği nasıl bir şey... Hayatımın büyük hatasıdır” dedi.

kjkjkjkj.jpg

“3 HAFTADA MAHVOLDUM”

Sofuoğlu “3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden mahvoldum. Yarışları bıraktırdı bana, rahat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim” diyerek sitem etti.

“BUNU KULLANIRLAR DİYEREK BENİ CAYDIRDI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşması üzerine yarışlara ara verdiğini söyleyen Sofuoğlu pişmanlığını şöyle itiraf etti: Danışmanlarından birini aradım, Cumhurbaşkanının programı nerede, hemen oraya geleceğim. Ben bu işi yapmam, beni çıkartın listenizden dedim. Sakın öyle bir şey yapamazsın, biz sana güvendik, çok kötü reklam yaparlar, bunu kullanırlar' filan diyerek beni caydırdı.

İlgili Haberler