Eski bakana yolsuzluk davası! 35 ayrı dosyadan yargılanacak

Eski bakana yolsuzluk davası! 35 ayrı dosyadan yargılanacak

Singapur'un eski Ulaştırma Bakanı S. Iswaran, 35 ayrı yolsuzluk davasına karşı mahkemede ifade verecek.

35 ayrı dosyadan yargılanacak

F1 biletleri, lüks hediyeler ve değerli eşyaları kabul etmekle suçlanan Singapur'un eski Ulaştırma Bakanı S. Iswaran, 35 ayrı yolsuzluk davasıyla karşı karşıya kaldı.

Iswaran’ın iddialar arasında, iş adamları Ong Beng Seng ve Lum Kok Seng’den F1 biletleri, Brompton bisikleti, West End müzikalleri biletleri, uçak seyahatleri ve İngiltere Premier Lig maçlarına giriş gibi lüks hediyeler alması yer aldı. Bu iki iş insanına henüz herhangi bir suçlama yöneltilmedi.

Singapur bakanı yolsuzlukla suçlanırken polis onun F1 biletleri için rüşvet aldığını söylüyor - KOHA.net

Suçlamaları reddeden Iswaran, söz konusu hediyelerin, iki yakın arkadaşı tarafından verilen sıradan hediyeler olduğunu ve rüşvet olarak değerlendirilemeyeceğini savundu.

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Bu yılın başında Başbakan Lee Hsien Loong’a yazdığı bir mektupta, masumiyetini belirterek görevinden istifa eden Iswaran, aynı zamanda iktidardaki Halkın Hareketi Partisi'nden (PAP) de ayrıldı.

Singapur'un Eski Ulaştırma Bakanı S. Iswaran Yolsuzluk Davasıyla Yargılanıyor – Merhaba İzmir

56 TANIK DİNLENECEK

Iswaran’ın savunmasını, PAP’nin eski milletvekili Davinder Singh üstlendi. 27 Eylül’e kadar devam edecek olan duruşmalarda Iswaran’ın eşi de dahil olmak üzere 56 tanık dinlenecek.