Eski manken Tuğba Özay’ın sperm bankası itirafı şoke etti

Eski manken Tuğba Özay’ın sperm bankası itirafı şoke etti

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, bu hafta Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk oldu. Özay, cezaevi süreci ve anne olma hayaliyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti, özellikle sperm bankası itirafı izleyenleri şaşırttı.

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde olan Tuğba Özay, oyunculuk ve şarkıcılık kimliğiyle de öne çıkıyor. Özay, Kerimoğlu’nun YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cezaevi ile ilgili soruları yanıtlayan Özay, "Bir dönem ben de cezaevine girdim. Orada çok farklı hikayelerle karşılaştım ama kendimi kimseye kapatmadım. Aksine, her sabah mahkûmları ve gardiyanları spor salonuna toplayarak 2-3 saat pilates eğitimi veriyordum ve bu onların çok hoşuna gidiyordu. Tahliye olurken tüm koğuşlar beni alkışlarla uğurladı" dedi.

640xauto-005.webp

'SPERM BANKASINDAN ANNE OLABİLİRİM'

Anne olma hayali hakkında da konuşan Özay, "Bir gün sperm bankasından sperm alarak anne olabilirim. O duyguyu tatmayı ve özellikle babamın soyunu devam ettirmek istiyorum. Benim soyadımı alacak bir çocuk, babamın soyunu sürdürecek" şeklinde konuştu.

r.jpg

"HAYATIMA GİRECEK KİŞİ BENİ TAŞIMALI"

"Davul bile dengi dengine çalar" diyen Özay, hayatında şu an kimse olmadığını ancak hayatına girecek kişinin onu maddi ve manevi olarak taşıyabilmesi gerektiğini belirtti. "Bu yaştan sonra kimseye eğitim veremem" diyen Özay, "Benimle birlikte olacak adamın yaşı da karakteri de bana uygun olmalı" ifadelerini kullandı.